Οι Βετεράνοι του ΠΑΣ Γιάννινα και των Τρικάλων τίμησαν τη μνήμη του Θανάση Παπάζογλου (photos)

20.09.2022 Αναγνώστηκε 674 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων του ΠΑΣ και του Α.Ο.Τρίκαλα έγινε χθες το απόγευμα στα Γιάννινα (γήπεδο Λιμνοπούλας), στη μνήμη του διεθνούς αμυντικού Θανάση Παπάζογλου, που αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες.

Οι Βετεράνοι του ΠΑΣ Γιάννινα και των Τρικάλων τίμησαν τη μνήμη του Θανάση Παπάζογλου (photos)

Στο γήπεδο βρέθηκαν η σύζυγος του Θανάση Παπάζογλου, Γεωργία Παπάζογλου και ο γιος του Χρήστος Παπάζογλου.

Τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια Παπάζογλου έδωσαν οι δύο ομάδες δια των αρχηγών τους Νίκου Λιάκου και Στέφανου Πιάζα, ο τελευταίος παρέδωσε πλακέτες από τον δήμο Τρικαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε και από τον δήμο Ιωαννιτών δια του αρμόδιου αντιδημάρχου νεολαίας και άθλησης Νίκου Τσόλη.

Σε χαιρετισμούς οι αρχηγοί των ομάδων αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα, στο ήθος και την μεγάλη καριέρα του Θανάση Παπάζογλου που αγωνίστηκε και στην εθνική ομάδα.

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Τσόλης στάθηκε στο ήθος του αείμνηστου, λέγοντας ότι υπήρξαν αγωνιστικές σεζόν που δεν είχε δεχθεί ούτε κάρτα.

Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1. Προηγήθηκε ο ΠΑΣ με κεφαλιά του Γκολφινόπουλου και ισοφάρισε 1-1 ο Α.Ο.Τρίκαλα με πλασέ του Αγγελάκη.

Διαιτητής ο Γεωργίου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάστακας, Νέος, Λαδιάς, Βαρτζιώτης, Μπουτσουρής, Ζαβογιάννης, Κοντοδήμας, Γκαρόζης, Κοζανίτης, Λιάκος, Τσιατούρας.

Αγωνίστηκαν και οι Γκολφινόπουλος, Κλείτσας, Στεργίου, Παπαρούνας, Παπανικολάου.

Α.Ο.Τρίκαλα: Ζαφείρης, Πράπας, Ζήκος, Καραγκούνης, Μπακάλης, Μούτσιος, Αγγελάκης, Ζαβλανός, Ρούσας, Γιώτης, Μπουλούτσος.

Αγωνίστηκαν και οι Σακελλαρίδης, Πιάζας, Γάγαλης, Χασιώτης, Ζορμπάς, Μαντέλας. Στην αποστολή ήταν και οι Τζόνι Παραπραστανίτης, Νίκος Φάσσας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος