Καραχάλιος: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την καλή εικόνα που είχαμε»

18.09.2022 Αναγνώστηκε 361 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Ζήσης Καραχάλιος στάθηκε στην καλή εικόνα που είχε ο ΠΑΣ τονίζοντας ότι το σκορ δεν ήταν ανάλογο με αυτή την εικόνα που είχε η ομάδα.

Καραχάλιος: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την καλή εικόνα που είχαμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το σχόλιο σου για το αποτέλεσμα του αγώνα: «Καταρχάς να ευχηθώ περαστικά στον συμπαίκτη μου Βασίλη Σούλη να είναι γρήγορα κοντά μας υγιής και σιδερένιος. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι η έκταση που πήρε το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Χάσαμε δίκαια, αλλά το 3-0 δεν ήταν το σκορ που έπρεπε να χάσουμε».

Για το αν επηρέασε ο τραυματισμός του Σούλη: «Δεν νομίζω ότι μας επηρέασε ο τραυματισμός και το δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο που πατούσαμε καλά μέσα στο γήπεδο. Με τον νέο σχηματισμό που παίξαμε ήμασταν καλοί. Από εκεί και πέρα από ένα φάουλ δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το λάθος του τερματοφύλακα που φαίνεται περισσότερο από τα λάθη των άλλων παικτών: «Έτσι είναι. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη κερδίζει. Δεν θα σταθώ στο γκολ που έφαγε ο Αθανασίου, θα τον στηρίξουμε, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και τον χρειαζόμαστε όπως όλους στην ομάδα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη συγκομιδή των βαθμών: «Ευχαριστημένος δεν μπορείς να είσαι με τίποτα, πάντα θες το κάτι παραπάνω. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και νομίζω ότι θα έρθουν περισσότερες νίκες».

Για το αν θα τους κάνει καλό η διακοπή του πρωταθλήματος: «Σίγουρα θα μας κάνει καλό, θα δουλέψουμε στα αδύναμα σημεία που δείχνουμε ως ομάδα και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Σχολιασμος