Λύγισε στο 89', ήττα για την Κ 19 2-1 από τον Παναθηναϊκό (photos)

18.09.2022 Αναγνώστηκε 971 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Έβαλε δύσκολα ο ΠΑΣ Γιάννινα στον περσινό πρωταθλητή Παναθηναϊκό ο οποίος προέρχονταν από τη νίκη με 8-0 επί της Σλάβια Σοφιας για το Youth League ωστόσο λύγισε στο 89’ γνωρίζοντας την ήττα 2-1.

Λύγισε στο 89', ήττα για την Κ 19 2-1 από τον Παναθηναϊκό (photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι νεαροί παίκτες του Χρήστου Αγγέλη έδειξαν σε ένα ακόμη παιχνίδι ότι μπορούν να κοιτάξουν όλους τους αντιπάλους στα μάτια ανεξαρτήτως ονόματος Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ αιφνιδίασε τον Παναθηναικό άνοιξε το σκορ και είχε την ευκαιρία για το 0-2 με τον Πάνο.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν και στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την γιαννιώτικη άμυνα μιας και εκεί δέσποζαν οι Τσίρης και ο νεοαποκτηθείς Γιαλεδάκης που μαζί με Πήλιο και Ναούμη και με τη βοήθεια των υπόλοιπων παικτών σταματούσαν τον αντίπαλο ο οποίος δεν είχε την παραμικρή ευκαιρία προς την εστία του Βρακά.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 11’ όταν ο Φερεντίνος κέρδισε φάουλ την εκτέλεση του ανέλαβε ο Κύρκος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγάκου κάνοντας έτσι το 0-1.

10

Στη συνέχεια ο ΠΑΣ έχασε την ευκαιρία για να κάνει το 0-2 με την κεφαλιά του Πάνου με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 23’ με τον Μπιλάλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αλλαγή του Αγγέλη στη θέση του αριστερού μπακ βγάζοντας τον Ναούμη και περνώντας στη θέση του τον Μόσχο δημιούργησε αρκετά ρήγματα από αυτή την πλευρά με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να το εκμεταλλευτεί χάνοντας ευκαιρίες και αναγκάζοντας τον Βρακά να πραγματοποιήσει δύο καταπληκτικές αποκρούσεις.

11

Ο ΠΑΣ είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Τσίρη να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ.

Η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 89’ όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή του ΠΑΣ ο Μόσχος ενώ ήταν εντελώς μόνος του κάνει λάθος και δίνει τη μπάλα στον Τσεβά ο οποίος τον περνάει κάνει τη σέντρα και ο Βολάκης από κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βρακά δίνοντας μια δύσκολη νίκη στον Παναθηναϊκό.

20

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Τσεβάς, Παυλάκης, Προδρομίτης, Πιτσώτης, Συμεωνίδης (85′ Νότας), Κυριόπουλος (85′ Λάζαρης), Φρόκου (60′ Λιατίφης), Καλοσκάμης (80′ Νταμπίζας), Μπιλάλ, Βολάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος, Ναούμης (46’ Μόσχος), Γερονικολός, Γιαλεδάκης, Τσίρης, Φερεντίνος (81’ Ζωγράφος), Λώλης (76’ Τσίτας), Πάνος, Κύρκος (81’ Βλέτσας), Ζώνιος (68’ Σάλο).

Φωτογραφίες:talentabout.gr

Σχολιασμος