Διάσειση ο Σούλης, παρέμεινε στο νοσοκομείο

18.09.2022 Αναγνώστηκε 853 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Εγκεφαλική διάσειση είναι τελικά η διάγνωση για τον τραυματισμό του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα Βασίλη Σούλη, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Metropolitan για εξετάσεις και τελικά θα παραμείνει για νοσηλεία. Ο Πατρινός πορτιέρο συνήλθε από τη σύγκρουση και η κλινική του εικόνα είναι καλή.

Διάσειση ο Σούλης, παρέμεινε στο νοσοκομείο
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ακόμα μια ατυχία μετράει από χτες το βράδυ ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο τερματοφύλακας Βασίλης Σούλης σε έξοδο που επιχείρησε στο 22'΄συγκρούστηκε με τον επιθετικό Σπόραρ του Παναθηναϊκού και έμεινε για αρκετά λεπτά στο έδαφος προκαλώντας ανησυχία σε συμπαίκτες και αντιπάλους. 

Μάλιστα, όταν διακομίστηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με το αμαξίδιο ο Παρτινός πορτιέρο χειροκροτήθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού στις κερκίδες. Ο Σούλης διακομίστηκε στο ξενοδοχείο Metropolitan με το οποίο συνεργάζεται ο γιατρός του ΠΑΣ Σταύρος Ριστάνης. Οι εξετάσεις και οι ακτινογραφίες στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν εγκεφαλική διάσειση, ότι δεν συνέβη δηλαδή στις περιπτώσεις των Παντελάκη στο Φάληρο και Πριόρ κόντρα στη Λαμία.

Ο Σούλης παρέμεινε για νοσηλεία και θα παραμείνει στην Αθήνα, όμως η κλινική του εικόνα είναι καλή και έχει συνέλθει από τη ζαλάδα και τη σύγχυση που του προκάλεσε η σφοδρή σύγκρουση με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

 

Σχολιασμος