Στάικος: «Οι άτυχες στιγμές μας κάνουν πιο δυνατούς»

17.09.2022 Αναγνώστηκε 391 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Άδικο και βαρύ χαρακτήρισε το 3-0 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Θανάσης Στάικος μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής των Γιαννιωτών αναφέρθηκε και στο ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα Αθανασίου στο δεύτερο γκολ σημειώνοντας ότι οι άτυχες στιγμές στο ποδόσφαιρο κάνουν πιο δυνατούς τους ανθρώπους. 

Στάικος: «Οι άτυχες στιγμές μας κάνουν πιο δυνατούς»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Στάικου ήταν:

«Παίζαμε με την ομάδα που τον τελευταίο χρόνο παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και το έδειξε και σήμερα. Νομίζω ότι το 3-0 είναι άδικο και βαρύ για εμάς για την προσπάθεια των παιδιών. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας έκλεισε τους χώρους καλά και δυστυχώς με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκαμε πάλι με το ίδιο πλάνο, ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή χωρίς όμως να κάνει ευκαιρίες, πάλι με ένα φάουλ έγινε το 2-0 και καταλαβαίνεται ότι το παιχνίδι δυσκόλεψε και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών έπεσε και σε μια τέτοια έδρα δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις μετά από ένα σκορ 2-0. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

Για το ότι Παντελάκης και Ιωαννίδης έσπευσαν να παρηγορήσουν τον Αθανασίου για το λάθος του στο 2-0: «Ο Αθανασίου είναι ένα νέο παιδί με πολύ ταλέντο και οι άτυχες στιγμές είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και είναι αυτές που μας κάνουν πιο δυνατούς. Είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης και όλοι μαζί θα το αντιμετωπίσουμε σωστά και ψύχραιμα και το παιδί θα έχει συνέχεια στο ποδόσφαιρο και η ομάδα θα προχωρήσει»

Σχολιασμος