Γιοβάνοβιτς: «Δίκαιη νίκη, ήμασταν καλύτεροι»

17.09.2022 Αναγνώστηκε 188 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το απόλυτο των νικών, επισημαίνοντας όμως το γεγονός ότι έδωσε τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια στη Λεωφόρο.

Γιοβάνοβιτς: «Δίκαιη νίκη, ήμασταν καλύτεροι»

Αναλυτικά:

«Καταρχήν κερδίσαμε δίκαια. Ήμασταν καλύτερoι από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για το σκορ ήταν και το παιχνίδι έτσι που δεν είχε πολλές φάσεις, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν πίσω από την μπάλα με 9 και 10 ποδοσφαιριστές. Έπρεπε να έχουμε μεγάλη υπομονή στην κυκλοφορία της μπάλας, στο τέλος βρήκαμε τα γκολ από τις στημένες φάσεις. Δεν ήταν εύκολο γιατί η άμυνα ήταν πρώτη φορά που έπαιξε φέτος με αυτό τον τρόπο. Η νίκη ήταν δίκαιη και να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν πέμπτη συνεχόμενη νίκη, πολύ σημαντική σε όλη την προσπάθεια που κάνουμε».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του πάει στη διακοπή με το απόλυτο των νικών: «Ήμασταν και ευνοημένοι από το πρόγραμμα γιατί κάναμε περισσότερα παιχνίδια στην έδρα μας, όμως σε κάθε περίπτωση δεν είναι εύκολο να κερδίζεις συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικό και σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος ανταποκριθήκαμε καλά. Δεν παίζει κάποιον σημαντικό ρόλο γιατί είναι η αρχή του πρωταθλήματος και παρότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια είχαμε τα τέσσερα ματς στη Λεωφόρο και πάντα εδώ η ομάδα μας είναι δυνατή με τη βοήθεια του κοινού που έχουμε».

Σχολιασμος