Πρώτο τρίποντο για την Κ 17, 3-0 τον Παναιτωλικό (video)

17.09.2022 Αναγνώστηκε 718 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Πρώτο τρίποντο για την Κ 17 στη δεύτερη αγωνιστική της Α’ φάσης του πρωταθλήματος όπου επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού.

Πρώτο τρίποντο για την Κ 17, 3-0 τον Παναιτωλικό (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τον ΠΑΣ να έχει σε καλή μέρα τον Πλασκασοβίτη ο οποίος άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μελάς με μία καταπληκτική απόκρουση έσωσε τον ΠΑΣ από την ισοφάριση.

Ο Πλασκασοβίτης στο 15’ φαίνεται να ανατρέπεται από αμυντικό του Παναιτωλικού με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός απείλησε στο 17’ με τον Μπελλαλή να εκτελεί με πάσα το κόρνερ στον Ελέζι αυτός έκανε το δυνατό σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Οι Γιαννιώτες άνοιξαν το σκορ στο 23’ με τον Πλασκασοβίτη να εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα του Παναιτωλικού πήρε τη μπάλα έκανε το σουτ και αφού πρώτα βρήκε τη ρίζα του δοκαριού κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-0.

Μεγάλη ευκαιρία στο 38’ για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν με τον Μπελλαλή να κάνει το δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή όμως ο Μελάς με μια εκπληκτική απόκρουση έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Πλασκασοβίτης εκτέλεσε κόρνερ ο Ντώνος έκανε το σουτ και ο Τάγκαλος απέκρουσε τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί παίκτες του Γιάννη Λώλη ανέβασαν την απόδοση τους, πέτυχαν δύο γκολ ενώ δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους.

Ο Μυρόγλου στο 49’ έκανε την μπαλιά στον Λούπα αυτός σούταρε και ο Τάγκαλος μπλόκαρε τη μπάλα.

Σουτ του Βλάχου μπλόκαρε τη μπάλα ο Τάγκαλος.

Στο 59’ ο Βλάχος εκτέλεσε φάουλ, ο Ντούκας την κεφαλιά η μπάλα άουτ.

Ο ΠΑΣ διπλασίασε τα τέρματα του στο 62’ ο Πλασκασοβίτης εκτέλεσε φάουλ ασταθής απόκρουση του Τάγκαλου, η μπάλα έφτασε στον Λούπα που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα και να κάνει το 2-0.

Στο 84’ μπαλιά του Βλάχου στον Πλασκασοβίτη αυτός απέναντι από τον Τάγκαλο δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να κάνει το 3-0.

Διαιτησία: Τσάνης (Σάκκος-Δρουκάκης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Μελάς, Ρίζος (81’ Σαούγκος), Κατσαούνης, Ντώνος, Ντούκας, Πάκος, Μυρόγλου (68’ Σπύρου), Βλάχος (85’ Παλαντζάς), Κόντος, Πλασκασοβίτης (85’ Αραβανής), Λούπας (85’ Βάσης).

Παναιτωλικός: Τάγκαλος, Γαλιάτσος, Βλαχοδήμος, Καπνιάρης, Μόκκας (58’ Σαλαγιάννης), Τσιριμώκος (58’ Δρακόπουλος), Κεχαγιάς, Γιωτόπουλος, Ελέζι (85’ Πιστικός), Κακιώνης (85’ Παυλίδης), Μπελλαλής (73’ Γαλαζούλας).

Σχολιασμος