Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον Παναθηναϊκό(video)

15.09.2022 Αναγνώστηκε 559 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα  για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό όπου σε ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του Θανάση Στάικου θα έχει απουσίες.

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον Παναθηναϊκό(video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Θανάσης Στάικος δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ριένστρα ο οποίος ναι μεν κάνει ατομικό πρόγραμμα αλλά ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, τον Κιάκο ο οποίος έχει κάκωση στην ποδοκνημική και τον Λώλη που έχει πρόβλημα στον κοιλιακό-προσαγωγό.

Παρά τα προβλήματα στο στρατόπεδο του ΠΑΣ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η γιαννιώτικη ομάδα μπορεί να γίνει η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα που θα κόψει βαθμό ή βαθμούς στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όσοι παίξουν να είναι 100% συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο και κυρίως να αποφύγουν τα λάθη αφού οι «πράσινοι» έχουν δείξει ότι δεν συγχωρούν το παραμικρό λάθος.

Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στην αμυντική συμπεριφορά στο κεντρικό τρίτο και το επιθετικό μισό όπου αρχικά έγινε σε παθητική μορφή, στη συνέχεια με τη μορφή παιχνιδιών και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Ο Στάικος δοκίμασε διάφορα σχήματα ωστόσο ακόμη δεν έχει καταλήξει στους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι της Λεωφόρου Ο Τζίμας φάνηκε και σήμερα ότι θα είναι στην ενδεκάδα του αγώνα για πρώτη φορά ενώ θέση διεκδικεί και ο Σταματελόπουλος. Όσον αφορά τον Ρουμάνο Μπάλαν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα και υπάρχει πιθανότητα να είναι στην αποστολή περισσότερο για να εγκλιματιστεί αφού ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος για να προσφέρει στην ομάδα.

Ο ΠΑΣ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του αύριο το πρωί με την τελευταία προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια ο Θανάσης Στάικος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα.

Σχολιασμος