Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει Παναθηναϊκού (video+photos)

14.09.2022 Αναγνώστηκε 641 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι το Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει Παναθηναϊκού (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Μετά τη νίκη με τον Λεβαδειακό η ψυχολογία στο στρατόπεδο της γιαννιώτικης ομάδας είναι ανεβασμένη κάτι που φαίνεται και στις προπονήσεις. Το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες κυριάρχησαν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στην οποία οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν επάνω στην αμυντική μετάβαση με παιχνίδια τακτικού στόχου όπου είχαν να κάνουν με αμυντική τοποθέτηση στο αμυντικό τρίτο και μετάβαση σε περίπτωση που χανόταν η μπάλα στο δικό μας μισό και τελικό παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα.

Ο Μπάλαν συμμετείχε σε κομμάτια τις προπόνησης πετυχαίνοντας δύο γκολ το ένα με κεφαλιά και το άλλο με σουτ, ενώ ο Ριένστρα έκανε ατομικό υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ντουρουντού.

Απόντες ήταν ο Κιάκος ο οποίος αναμένεται να εξεταστεί σήμερα για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και εφόσον μπορέσει να μπει αύριο στις προπονήσεις θα υπολογίζεται από τον Στάικο για τον αγώνα με τον Παναθηναικό, ενώ η επιστροφή του νεαρού Αλέξανδρου Λώλη θα αργήσει καθώς αναμένεται να μπει σε προπονήσεις, εφόσον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τον κοιλιακό-προσαγωγό, στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο 42χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει ότι θα εμπιστευτεί και στη Λεωφόρο τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη ως παρτερνέρ του Εραμούσπε στο κέντρο της άμυνας μιας και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό νεαρός κεντρικός αμυντικός έκανε καλή εμφάνιση, ενώ γερά στη διεκδίκηση θέσης στη βασική ενδεκάδα μπαίνει και ο Παναγιώτης Τζίμας και δεν είναι διόλου απίθανο να τον δούμε για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα στο μυαλό του Στάικου υπάρχουν διάφορες σκέψεις οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο διήμερο, ενώ περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του και τον Κιάκο ή θα ξεκινήσει με τον Ποζνάνσκι.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για αύριο το πρωί στις 9 στο ΠΕΑΚΙ.

Σχολιασμος