Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (photos)

14.09.2022 Αναγνώστηκε 347 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Δευτέρας και ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου (17/09, 21:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον  Παναθηναϊκό (photos)
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα και ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Με 4 βαθμούς πλέον ο ΠΑΣ ανέβηκε στην 9η θέση και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Κόντρα στον Παναθηναϊκό η ομάδα του Θανάση Στάικου θα έχει δύσκολο έργο καθώς οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πρωτοπόροι στη βαθμολογία και έχουν ξεκινήσει με το απόλυτο νικών και «4 στα 4».

P4910103 P4910109

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από νίκη επί της ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι και το κλίμα είναι πανηγυρικό αφού ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος έδωσε και πριμ 200.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές του. Στο παιχνίδι του Σαββάτου το άγχος θα το έχει ο Παναθηναϊκός, κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πριν την προπόνηση έγινε στους ποδοσφαιριστές από τον Θανάση Στάικος βιντεοανάλυση του αγώνα με τον Λεβαδειακό ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε επιθετική τακτική σε απλή μορφή και σε παιχνίδι με ζώνες.

Σε σχέση με τους τραυματίες ο Ριένστρα έκανε ατομικό μαζί με τον Γιάννη Ντουρουντό όπως και ο Παμλίδης ο οποίος δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ενώ ο Λώλης δεν συμμετείχε ούτε χθες στην προπόνηση ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Κιάκου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με τον αριστερό οπισθοφύλακα του ΠΑΣ να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

P4910378

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη πρωινή (9:00) προπόνηση.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος