Ναυάγησε η απόκτηση του Ρουμάνου επιθετικού

02.09.2022 Αναγνώστηκε 1863 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Αρκετά δύσκολη φαίνεται ότι θα είναι για τον ΠΑΣ Γιάννινα η αναζήτηση ενός αξιόλογου επιθετικού για να καλύψει τη θέση του Πέδρο Κόντε.

Ναυάγησε η απόκτηση του Ρουμάνου επιθετικού
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η περίπτωση του Ρουμάνου επιθετικού ο οποίος είχε επιλεχθεί από τον Θανάση Στάικο με βάση τα όσα είδε στα βίντεο, ναυάγησε οριστικά.

Ο παίκτης αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του και μάλιστα πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και για να σπάσει το συμβόλαιο του θα έπρεπε να γίνει και η οικονομική υπέρβαση (αυτή την οποία περιμένει τόσο ο προπονητής όσο και η φίλαθλοι) από την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία δεν έγινε και έτσι οι όποιες συζητήσεις υπήρχαν οδηγήθηκαν σε ναυάγιο.

Ο Θανάσης Στάικος, ο οποίος περιμένει την βοήθεια από τη διοίκηση στην απόκτηση του επιθετικού, είναι μπροστά σε μια τηλεόραση και βλέπει βίντεο από διάφορους παίκτες ωστόσο το να κάνει μια δευτεροτρίτη επιλογή για μια καίρια θέση εμπεριέχει και ρίσκο.

Όπως και να το κάνουμε αν δεν ανοίξει η κάνουλα με τα ευρώ από πλευράς διοίκησης πολύ δύσκολα θα δούμε κάποιον παίκτη αν όχι ισάξιο της ποδοσφαιρικής αξίας του Κόντε τουλάχιστον να την πλησιάζει και να μπορεί φυσικά να προσφέρει άμεσα και όχι να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής γιατί τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια.

Σχολιασμος