Σε ρυθμούς πρωταθλήματος από σήμερα ο ΠΑΣ

16.08.2022 Αναγνώστηκε 554 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει από σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος από σήμερα ο ΠΑΣ
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι ποδοσφαιριστές μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Θανάσης Στάικος προκειμένου να πάρουν ανάσες ξεκούρασης επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις μιας και την Κυριακή 21 Αυγούστου (10:00 μ.μ.) θα αντιμετωπίσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό. Μια δύσκολη πρεμιέρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα , όπως και πέρυσι που αντιμετώπισε στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ κερδίζοντας 0-1 με γκολ του Κόντε, με την ομάδα φέτος να είναι αλλαγμένη όσον αφορά τον βασικό κορμό μιας και αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και αυτό σημαίνει ότι ο Θανάσης Στάικος θα πρέπει να έχει βρει τη χημεία μεταξύ των νέων παικτών που ήρθαν για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Μπορεί τα φιλικά και τα αποτελέσματα τους να είναι για τους προπονητές όμως μέσα από αυτά βγήκαν και κάποια συμπεράσματα τα οποία ο Θανάσης Στάικος τα έχει εκφράσει με δηλώσεις του δημόσια και αυτά αφορούν τη λειτουργία στο ανασταλτικό κομμάτι. Εκεί θα δοθεί το βάρος στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας.

Ο 42χρονος προπονητής του ΠΑΣ θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την Πέμπτη τον Ολυμπιακό που θα δώσει ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού για να δει τις όποιες αλλαγές υπάρχουν στο σύστημα από τον νέο προπονητή Κάρλος Κορμπεράν ώστε να δουλέψει με τους παίκτες του πάνω σε αυτές.

Όσον αφορά τους τραυματίες ο Σταματελόπουλος αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων αυτή την εβδομάδα, ενώ ο Κόντε που έκανε ατομικό ίσως δοκιμάσει και αυτός να μπει σε κανονική ροή προπονήσεων .

Σχολιασμος