Παμλίδης: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια του ΠΑΣ» (video)

13.08.2022 Αναγνώστηκε 462 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χαρούμενος για την επιστροφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από από ένα χρόνο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Καρμιώτισσα ο Γιώργος Παμλίδης και στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει σταθερά στα γιαννιώτικα αποδυτήρια τα τελευταία χρόνια. 

Παμλίδης: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια του ΠΑΣ» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παμλίδη:

 «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Κάνουμε μία νέα αρχή, δουλεύουμε και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά όπως τις προηγούμενες χρονιές».

Για το τι διαφορετικό και τι ίδιο βρήκε στον ΠΑΣ, αν παρέμεινε ίδιο το κλίμα: «Η ομάδα δεν αλλάζει έχει αυτή τη χάρη, είναι μία οικογένεια. Όπως την άφησα, έτσι την βρήκα. Σίγουρα ήρθαν νέα παιδιά, έφυγαν και κάποιοι φίλοι. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο και τα παιδιά που ήρθαν είναι καλοί παίκτες, καλά παιδιά. Θεωρώ πώς θα είμαστε όπως τα προηγούμενα χρόνια και αντάξιοι των προσδοκιών».

Για το διαφορετικό ποδόσφαιρο που θα παίξει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: «Σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, εγώ βέβαια έλειπα αλλά από αυτό που έβλεπα θα είναι διαφορετικό το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε. Έχουμε ένα πλάνο, δουλεύουμε σε αυτό καθημερινά και θεωρώ ότι θα είμαστε καλά».

Για τους στόχους: «Ο στόχος από την ομάδα είναι μια πάρα πολύ γρήγορη σωτηρία κι ένα καλό ποδόσφαιρο».

Για τον κόσμο:  «Ο κόσμος έρχεται και δίνει το παρών. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ εδώ με τον κόσμο, την προηγούμενη χρονιά πριν φύγω ο κόσμος απουσίαζε λόγω covid, οπότε είμαι σίγουρος πώς θα είναι στο πλευρό μας».

 

Σχολιασμος