Στάικος: «Μας προβλημάτισε και ήταν καλύτερος ο Βόλος»

07.08.2022 Αναγνώστηκε 770 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την ανωτερότητα του Βόλου, κυρίως στο δεύτερο μέρος, αναγνώρισε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Θανάσης Στάικος. Ο 42χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε στις αδυναμίες που έδειξαν οι Γιαννιώτες, αλλά και την επικείμενη συνάντηση του με τον Ηρακλή Μεταξά στον μικρό τελικό με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. 

Στάικος: «Μας προβλημάτισε και ήταν καλύτερος ο Βόλος»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Στάικου:

«Σίγουρα θέλουμε όλους τους παίκτες να είναι καλά στην υγεία τους, πόσο μάλλον τον Κόντε που είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να βάλουμε κάποιο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Αυτό όμως που κρατάμε πιο πολύ είναι οι προβληματισμοί που μας έβαλε ο Βόλος. Aν εξαιρέσω το πρώτο 20λεπτο που ήταν καλό για εμάς και μπορούσαμε να βγάλουμε την μπάλα από την άμυνα μας στην πίεση του αντιπάλου, μετά από αυτό το διάστημα ο Βόλος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε καλύτερη κυκλοφορία, άλλαζε πλευρές εύκολα και αυτό μας μετατόπιζε να κάνουμε άμυνα στο δικό μας μισό. Ήταν καλύτερος ο Βόλος. Εμείς είδαμε και κάποια νέα παιδιά που έχουμε και αυτό μπορώ να το κρατήσω ως θετικό από το σημερινό παιχνίδι. Χρειαζόμαστε δουλειά και συνεχίζουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει».

Για πως αισθάνεται που την Τρίτη θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ηρακλή Μεταξά: «Είναι από αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και μερικές φορές δίνουν χρώμα. Για εμένα προσωπικά είναι τιμή και χαρά γιατί είχα μια πολύ ωραία σεζόν με τον κ. Μεταξά και για άλλη μια φορά να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε και περιμένω με χαρά να παίξουμε αντίπαλοι. Βέβαια αντίπαλες θα είναι οι ομάδες και όχι οι δύο προπονητές».

Σχολιασμος