Στον Βόλο σήμερα ο ΠΑΣ για το φιλανθρωπικό τουρνουά

07.08.2022 Αναγνώστηκε 597 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με όλους τους παίκτες, πλην του τραυματία Σταματελόπουλου, αναχώρησε σήμερα το πρωί ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον Βόλο όπου θα συμμετέχει στο φιλανθρωπικό τουρνουά (7-9 Αυγούστου) που διοργανώνει ο Βόλος με την συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης και του ΟΦΗ.

Στον Βόλο  σήμερα ο ΠΑΣ για το φιλανθρωπικό τουρνουά
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η γιαννιώτικη ομάδα πραγματοποίησε χθες στο «Ζωσιμάδες» ένα χαλάρωμα μιας ώρας το οποίο περιελάμβανε ταχύτητες, στη συνέχεια είχε επιθετική τακτική με τελειώματα σε απλή μορφή και στο τέλος έγινε ένα σύντομο δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή είναι οι Πριόρ, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Τσάβος, Κιάκος, Πήλιος, Ποζνάνσκι, Ρίζος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Λιάσος, Μπιλμπάο, Ριένστρα, Μορέιρα, Λώλης Α., Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίμας, Κύρκος, Κόντε, Λώλης Ν. και Τσίρης.

P4750003 P4750025

Τόσο στο σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο (9:00 μ.μ.-Cosmote Sport 1) όσο και σε αυτό της Τρίτης με έναν εκ των Αστέρα Τρίπολης ή ΟΦΗ ο Θανάσης Στάικος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια σχήματα που έχει στο μυαλό του και θα δώσει τη δυνατότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές

Μια πιθανή ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι είναι Πριόρ, Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Ροζέρο, Μορέιρα, Μπιλμπάο και Κόντε.

Για πρώτη φορά αντίπαλοι με την πρώην ομάδα τους θα τεθούν οι Ροσέρο και Ριένστρα.

P4750070

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου το φιλικό με Καρμιώτισσα

Σύμφωνα με πληροφορίες το φιλικό με την Καρμιώτισσα από την Κύπρο που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 13 Αυγούστου στο «Ζωσιμάδες» θα μετατεθεί για την Παρασκευή 12 Αυγούστου και με πιθανή ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ. Αυτό, αν δεν αναβληθεί η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα είναι και το τελευταίο φιλικό της φετινής προετοιμασίας για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχολιασμος