Δουλειά στην αμυντική τακτική (video+photos)

03.08.2022 Αναγνώστηκε 548 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τους Ιάσονα Κύρκο και Απόστολο Σταματελόπουλο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα χτες το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ με τον Θανάση Στάικο να δουλεύει πάνω στην αμυντική τακτική.

Δουλειά στην αμυντική τακτική (video+photos)
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ο Κύρκος παραμένει κλινήρης καθώς ταλαιπωρείται από μία γαστρεντερίτιδα και ο Σταματελόπουλος που έχει έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Γερμανοπολωνός Ποζνάνσκι ακολούθησε και χτες ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και εκγύμναση στο γυμναστήριο καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο.

Απών και ο νεαρός Γωγουβίτης, ο οποίος αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα αφού παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις πέρυσι με την Κ 19 και την κλήση του στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας αποφασίστηκε να μη γίνει επαγγελματίας με την ΠΑΕ να τον αφήνει ελεύθερο.

Σε μία τέτοια περίπτωση πάντως η ομάδα θα μείνει με τρία στόπερ τους Εραμούσπε, Παντελάκη και Μπαγκαλιάνη και θα πρέπει να κινηθεί και για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού γιατί κατά τη διάρκεια της χρονιάς ελοχεύει ο κίνδυνος τιμωριών ή τραυματισμών.

Το πρόγραμμα της χτεσινής προπόνησης περιελάμβανε αμυντική υποομαδική τακτική σε συνεργασία μέσων και επιθετικών. Στη συνέχεια έγιναν ασκήσεις τακτικής και έπειτα δίτερμα 11 εναντίον 11. Στο τελευταίο κομμάτι έγινε εξάσκηση στις αμυντικές τετράδες πάνω σε μεγάλες μεταβιβάσεις και προωθήσεις του αντιπάλου.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί σήμερα το πρωί με προπόνηση στις 9:00 π.μ. στο ΠΕΑΚΙ

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος