Στην Πολωνία ο Τζίμας, δανεικός από τον ΠΑΟΚ

19.07.2022 Αναγνώστηκε 636 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην Πολωνία βρίσκεται από σήμερα ο 21χρονος Παναγιώτης Τζίμας ο οποίος θα αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι δύο πλευρές.

Στην Πολωνία ο Τζίμας, δανεικός από τον ΠΑΟΚ

Οι Ηπειρώτες “κλείδωσαν” τη συμφωνία τους με τον ΠΑΟΚ το τελευταίο 24ωρο, έπειτα από τη χθεσινή επικοινωνία του Γιώργου Χριστοβασίλη με τον Ιβάν Σαββίδη.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο ΠΑΣ ήθελε τον Τζίμα από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο δεν μπόρεσε να τον αποκτήσει, καθώς πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ανήκει στον “δικέφαλο” από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποκτήθηκε με 350.000 ευρώ από τους Αρκάδες.

Την περασμένη σεζόν συμμετείχε με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Super League 2, όπου κατέγραψε 30 συμμετοχές και έβαλε 7 γκολ.

Μία τελευταία επαφή που απέμενε μεταξύ Χριστοβασίλη και Σαββίδη και η οποία έγινε χθες βράδυ, “ξεκλείδωσε” και την τελευταία λεπτομέρεια του δανεισμού του Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο παίκτης θα ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον επόμενο χρόνο και μάλιστα ο ΠΑΣ θα καλύψει όλο το συμβόλαιο των 70.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι στα “ψιλά γράμματα” του δανεισμού, προφανώς θα έχει συμφωνηθεί και κάποιο όφελος του ΠΑΣ σε περίπτωση που ο παίκτης τραβήξει βλέμματα άλλων συλλόγων.

 

Σχολιασμος