Δίτερμα με γκολάρα από Μπιλμπάο (video)

02.07.2022 Αναγνώστηκε 1348 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χτες το πρωί πραγματοποιήθηκαν οι ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις και στο δεύτερο γκρουπ των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι συγκεκριμένες εξετάσεις αποτελούν κομβικό σημείο πριν την έναρξη της προετοιμασίας καθώς το τεχνικό επιτελείο οφείλει να γνωρίζει λεπτομέρειες του οργανισμού του κάθε ποδοσφαιριστή, ενώ σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη καταρτίζεται ένα ιατρικό ιστορικό κάθε ποδοσφαιριστή.

Δίτερμα με γκολάρα από Μπιλμπάο (video)

Η δεύτερη προπόνηση της νέας σεζόν έγινε χτες το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής. Μετά την αρχική προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, το ένα έκανε αερόβιες ασκήσεις με την μπάλα και το δεύτερο χωρίς μπάλα εναλλάξ. Ακολούθησε ένα δίτερμα 9Χ9 με έναν παίκτη μπαλαντέρ και αρκετή τακτική προσέγγιση. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης για περίπου 10-15 λεπτά ο Στάικος άφησε τους παίκτες να παίξουν ελεύθερο ποδόσφαιρο, χωρίς να γίνεται κάποια άσκηση.

Στα αξιοσημείωτα της χτεσινής προπόνησης η γκολάρα που πέτυχε ο Ισπανός Ικέρ Μπιλμπάο και προκάλεσε τα επιφωνήματα θαυμασμού τόσο των συμπαικτών του όσο και όσων παρακολούθησαν το δίτερμα από τις κερκίδες του ΠΕΑΚΙ.

Μπιλμπάο και Ροσέρο δείχνουν καλά στοιχεία και τεχνικές αρετές σαν πρώτα δείγματα γραφής, ωστόσο είναι εξαιρετικά νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Σαββατοκύριακο εργομετρικών τεστ

Μετά τις ιαρικές και αιματολογικές εξετάσεις το Σαββατοκύριακο, σήμερα και αύριο, τη σκυτάλη παίρνουν τα εργομετρικά τεστ, τα οποία θα γίνουν υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας Γιάννη Ντουρουντού. Πρόκειται για έναν ακόμα σημαντικό σκέλος καθώς μέσα από τα εργομετρικά διαπιστώνεται επακριβώς η φυσική κατάσταση κάθε ποδοσφαιριστή.

Να σημειωθεί ότι το Σαββατοκύριακο δεν θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις λόγω των εργομετρικών και από Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι διπλές προπονήσεις, κάθε πρωί και κάθε απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής

Σχολιασμος