Στα Γιάννινα από σήμερα ο Στάικος

24.06.2022 Αναγνώστηκε 549 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στα Γιάννινα θα έρθει εντός της ημέρας ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Στάικος, ο οποίος θα αρχίσει να πιάνει δουλειά μιας και μπαίνουμε σιγά-σιγά στην τελευταία εβδομάδα διακοπών των ποδοσφαιριστών πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Στα Γιάννινα από σήμερα ο Στάικος
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Με τον Στάικο αναμένονται τις επόμενες ημέρες στα Γιάννινα και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου των Γιαννιωτών, οι νέες αφίξεις Πενταρβάνης και Αργυρίου, ο Σούιτσα που παρέμεινε, αλλά και ο Γιάννης Ντουρουντός που επιστρέφει μετά το πέρασμα του από την Κύπρο.

Τα πράγματα για τον Θανάση Στάικο είναι εξ’ αρχής δύσκολα αφού μετά τις αποχωρήσεις των παικτών που αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας (Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Σνάιντερ, Στάνκο, Γκαρντάφσκι και ενδεχομένως του Ντομίνγκεθ) θα αναγκαστεί να χτίσει μια ομάδα από την αρχή. Βέβαια αυτό δεν τρομάζει τον Θανάση Στάικο άλλωστε στα δύσκολα φαίνεται πόσο αντέχει κάποιος αφού και για αυτόν η φετινή χρονιά είναι μια ευκαιρία να δείξει προπονητικά ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Γιάννη Κάργα ήδη έχει ακουστεί το όνομα του 25χρονου Δημήτρη Σταυρόπουλου που έπαιζε στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και συγκεκριμένα στη Ρετζίνα. Επαφές ανάμεσα στη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα και τον ποδοσφαιριστή έχουν γίνει και αναμένεται να δούμε αν αυτό το «φλερτ» που υπάρχει καταλήξει σε οριστική συμφωνία.

Σχολιασμος