Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Σάλιακα η Ζανκτ Πάουλι

18.05.2022 Αναγνώστηκε 690 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη ήταν το τελευταίο του Μανώλη Σάλιακα με τη φανέλα των Ηπειρωτών καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τη γερμανική Ζανκτ Πάουλι.

 

Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Σάλιακα η Ζανκτ Πάουλι

Το διετές συμβόλαιο του Σάλιακα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε και ο Ηρακλειώτης δεξιός οπισθοφύλακας μετά από δύο γεμάτες σεζόν στα Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία και την Ζανκτ Πάουλι.

Ο 26χρονος Μανώλης Σάλιακας ήρθε στον ΠΑΣ το καλοκαίρι του 2002 από τη Λαμία και έκανε δύο εκπληκτικές χρονιές με προπονητές τους Γιαννίκη και Μεταξά, όντας ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ της κατηγορίας. Συνολικά ο Σάλιακας μέτρησε 71 εμφανίσεις με τους Γιαννιώτες και πέτυχε 2 γκολ, μεταξύ των οποίων και την γκολάρα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ για γκολ σε συμπαίκτες του.

Η φετινή εκπληκτική σεζόν του Σάλιακα έφερε και την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, ενώ συγκέντρωσε και το ενδιαφέρον αρκετών ελληνικών ομάδων, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε τη επιλογή του εξωτερικού.

Εκτός από το καλύτερο δεξί μπακ των τελευταίων χρόνων ο ΠΑΣ Γιάννινα χάνει και ένα από τα καλύτερα παιδιά στο εσωτερικό των αποδυτηρίων, κάτι που πιστοποιούν άπαντες στην ομάδα.

 

Σχολιασμος