Μεταξάς: «Αφιερωμένη η πορεία στο φίλο μου Σταμάτη Αντωνίου»

17.05.2022 Αναγνώστηκε 991 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στα ευχάριστα σημεία της φετινής χρονιάς στάθηκε στις δηλώσεις του παρά την ήττα από τον Άρη ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα αφιέρωσε την πορεία στον φίλο του Σταμάτη Αντωνίου, ενώ απέφυγε για μια ακόμη φορά να μιλήσει για το μέλλον στον ΠΑΣ.

Μεταξάς: «Αφιερωμένη η πορεία στο φίλο μου Σταμάτη Αντωνίου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το καθολικό χειροκρότημα του κόσμου παρά την ήττα: «Όπως το λέτε είναι αν και με τρώει λίγο ακόμη το 0-3 όχι όμως το σκορ αλλά η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο που δεν μπορέσαμε να δείξουμε αυτά που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Να μείνουμε όμως στα ευχάριστα που για εμένα ήταν ο Ιάσονας Κύρκος που για εμένα έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι απέναντι σε έναν Άρη που είδαμε πόσο σημαντική είναι η ψυχολογία . Ήρθε με άλλο αέρα σήμερα, δεν έκανε λάθη όπως σε άλλα παιχνίδια και αυτό μας δυσκόλεψε σίγουρα. Από εκεί και πέρα να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες, γιατί αν ακούω εγώ καλά λόγια και κάποιοι άλλοι τα ακούμε γιατί πήγαν οι παίκτες καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους και επειδή για εμένα ήταν μια ευχάριστη χρονιά να την αφιερώσω στον φίλο μου Σταμάτη Αντωνίου που αυτός έβαλε το μυαλό μου με την αγάπη του και τον χαρακτήρα του για να έρθω στην Ελλάδα και τον έχω πάντα δίπλα μου». \

Για το αν θα αποχωρήσει από τον ΠΑΣ: «Δεν είναι σήμερα μέρα να μιλήσουμε για αυτά. Σήμερα είναι μέρα να σκεφτούμε ότι ήταν μια ωραία χρονιά και όλα τα άλλα τις επόμενες μέρες».

Σχολιασμος