Μεταξάς: «Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο» (video)

16.05.2022 Αναγνώστηκε 688 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Για μετά το παιχνίδι με τον Άρη μετέθεσε τις όποιες ανακοινώσεις ο Ηρακλής Μεταξάς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Ο 54χρονος προπονητής απέφυγε να απαντήσει στο αν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα διαψεύδοντας ότι έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του στους ποδοσφαιριστές πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Μεταξάς: «Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο» (video)

Ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ένα μίνι απολογισμό της φετινής χρονιάς, αναφέρθηκε στις απουσίες για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη και ζήτησε να κλείσει η ομάδα με μια νίκη τη χρονιά κόντρα στον Άρη.

Για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και αν έχει αλλάξει κάτι και με βάση όσα γράφονται για τον Αστέρα Τρίπολης: «Για να ξεκινήσω με αυτό και να πούμε για τα αγωνιστικά. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι νεότερο για ανακοίνωση. Εγώ μίλησα με τον Πρόεδρο, αυτό οφείλω να κάνω. Γνωρίζει τις σκέψεις μου και όταν υπάρξει κάτι επίσημο θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε»

Για το εάν ειπώθηκε κάτι προς τους παίκτες: «Όχι. Το άκουσα και το είδα από κάποιους ότι γράφτηκε αλλά δεν ισχύει».

Για το αν δεν ισχύουν, ο κόσμος αναρωτιέται πώς γιατί δεν βγήκε από την ΠΑΕ ή τον ίδιο ανακοίνωση διάψευσης: «Είπα αυτά που είχα να πω, δεν υπάρχει κάτι νεότερο» Για το εάν η κουβέντα με τον Πρόεδρο ήταν λόγω των εξελίξεων ή θα γινόταν: «Πάντα μιλάμε., συζητάμε, γνωρίζει τις σκέψεις μου, εγώ τις δικές του. Όταν θα υπάρξει κάτι θα το μάθετε».

Για το αν τον αφήνουν τα προβλήματα να σκεφτεί τη νίκη στο ματς με τον Άρη: «Εγώ θα κοιτάξω τη νίκη, μπαίνω στο γήπεδο για να κοιτάξω πώς θα κερδίσω. Για να έχεις μία επιτυχία πρέπει να συμμετέχουν όλοι και το τιμ και οι παίκτες είτε παίζουν είτε δεν παίζουν. Και αυτοί που δεν παίζουν μπορεί να είναι χρήσιμοι με τον χαρακτήρα, τη συμπεριφορά τους και πιστεύω πώς εκεί πήγαμε πολύ καλά. Στα τελευταία δυο παιχνίδια φάνηκαν οι ελλείψεις. Δεν μας έφτανε ο κορωνοιός, δεν μας έφταναν οι τραυματισμοί ήρθε και η γαστρεντερίτιδα και μείναμε με τέσσερις παίκτες στον πάγκο. Ο Αντώνης Οικονομόπουλος έπαιξε άρρωστος, ο Ζήσης Καραχάλιος δεν μπορούσε στο ζέσταμα και δεν έπαιξε. Λυπάμαι που μας έπιασε αυτό στο τέλος, γιατί ήθελα να είμαι το ίδιο ανταγωνιστικός με όλες τις ομάδες. Ούτε αύριο θα μπορέσουμε να είμαστε πλήρεις αλλά θα είμαστε λίγο καλύτερα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι, τελευταίο και στην έδρα μας. Ο κόσμος συμμετείχε στην επιτυχία, μας έκανε καλό, στο τέλος πάντα του αγώνα χειροκροτάει».

Για το εάν πιστεύει πώς πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ είτε μείνει είτε φύγει ο ίδιος: «Το ρόστερ πρέπει να αλλάξει υποχρεωτικά γιατί ξέρουμε ότι θα φύγουν κάποιοι παίκτες, κάποιοι άλλοι μπορεί να φύγουν. Νομίζω θα βοηθούσε λίγο το βάθος στο ρόστερ, ώστε να κοιτάς πίσω να λες θα κάνω μία αλλαγή και να μπορείς να βελτιώσεις το επίπεδο».

Για τα προβλήματα για αύριο: «Σίγουρα θα λείπει ο Πίρσμαν, ο Ντομίνγκεθ, καλύτερα είναι ο Καραχάλιος και οι Εραμούσπε και Περέα αλλά δεν είναι σίγουρο. Έχουμε ερωτηματικό στον Γιούρι Λοντίγκιν που είχε σήμερα κάποια προβλήματα. Ο Μορέιρα δεν θα είναι. Στα ευχάριστα ότι επιστρέφει ο Γκαρντάφσκι και ο Ποζνάνσκι αλλά χωρίς προπόνηση. Είναι μία δυσκολία παραπάνω να μην έχουν κάνει προπονήσεις κάποιοι παίκτες γιατί είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι αλλιώς να ξέρεις ότι δεν έχω ένα παίκτη αλλά έχω μετά κάποιες μέρες να τον προετοιμάσω και με τους άλλους γύρω του και να ξέρει τι ζητάω στο γήπεδο».

Για τον Σούλη: «Ο Σούλης νομίζω θα είναι αύριο αλλά με βλέπετε προσεκτικό γιατί έτσι όπως γίναμε. Πριν τον Παναθηναικό κάθε μισή ώρα έλεγα άλλη ενδεκάδα. Έπαιρνα παιδιά στην άκρη έλεγα μπορείς να παίξεις εκεί λέγαμε εντάξει και μετά από λίγη ώρα έλεγαν όχι και έπρεπε πάλι να αλλάξουμε. Άλλαξα τέσσερις φορές θέση σε παίκτη από το προηγούμενο βράδυ μέχρι τον αγώνα».

Για το αν κατάφερε η ομάδα αυτό που είχε στο μυαλό του πέρυσι το καλοκαίρι όταν ήρθε στον ΠΑΣ ή έμεινε κάτι ως απωθημένο: «Υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα αυτή τη χρονιά που μπορούμε να πούμε. Σήμερα μίλησα με έναν παίκτη που ήρθε πέρυσι στην ομάδα και μου είπε ότι τέτοια αποδυτήρια πρώτη φορά βλέπει. Αυτό όλοι μαζί το καταφέραμε και είναι πολύ σημαντικό αυτό το πράγμα. Είναι φανταστικό ότι αυτό ήταν το πρώτο που είδαμε όταν ήρθαμε και το διατηρήσαμε μέχρι το τέλος, γιατί η ομάδα παρά τα προβλήματα που είχαμε δεν είδαμε κάποιον παίκτη να τα παρατάει ή να ρίχνει το φταίξιμο σε άλλον ή να πει εγώ σήμερα είμαι άρρωστος δεν θα τα δώσω όλα. Ξέραμε ότι ο Πίρσμαν δεν θα είναι στην ομάδα την επόμενη χρονιά αλλά παρότι τραυματίας έπαιζε, αυτά δεν είναι φυσιολογικά πράγματα και δεν τα ζεις κάθε χρόνο σε μια ομάδα. Αυτό το καταφέραμε, το άλλο που καταφέραμε, το είχε πει ο Κάργας μετά από ένα παιχνίδι ότι άκουσε από ένα αντίπαλο ότι είπε καλύτερα να μην παίζαμε με εσάς και αυτό τα καταφέραμε. Σίγουρα θα ήθελα να κερδίσω παραπάνω παιχνίδια, αλλά κερδίσαμε παραπάνω από ότι πίστευαν οι πιο πολλοί και έτσι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι νωρίς όμως για απολογισμό γιατί έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και θα ήθελα να είμαι χαρούμενος μετά το παιχνίδι πετυχαίνοντας μια νίκη και να είναι καλό το κλίμα. Όσο καλό αι αν είναι στην προετοιμασία αν δεν κερδίσεις κάποια παιχνίδια δεν μπορεί να διατηρηθεί. Για αυτό θα ήθελα τη νίκη όπως και ο Άρης ο οποίος έρχεται από ένα φανταστικό παιχνίδι με την ΑΕΚ που σου μένει αξέχαστο και να δούμε αν μπορούμε και εμείς μέσα στην έδρα μας να κάνουμε ένα τελευταίο γλέντι για αυτή τη χρονιά».

Για το πότε έγινε η συζήτηση με τον κ. Χριστοβασίλη και πότε θα ανακοινώσει την απόφαση του: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα να ανακοινώσω. Μίλησα και μιλάω με τον πρόεδρο».

Σχολιασμος