Μεταξάς: «Άλλο σχήμα το πρωί, άλλο το απόγευμα»

14.05.2022 Αναγνώστηκε 750 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στους αστάθμητους παράγοντες και τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής αναφέρθηκε ο Ηρακλής Μεταξάς μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο 54χρονος προπονητής στάθηκε στην κούραση, ενώ τόνισε ότι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη αυτός και οι παίκτες του θέλουν να δώσουν μια τελευταία χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Μεταξάς: «Άλλο σχήμα το πρωί, άλλο το απόγευμα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή Μεταξά:

Για το πόσο εύκολο ήταν να παλέψουν το παιχνίδι με τόσες απουσίες: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο αλλά δεν το παρατάμε κιόλας. Νομίζω ότι αμυντικά αυτό το δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο απλά για 90’ σε αυτό το επίπεδο δεν φτάνει για να είσαι ανταγωνιστικός»

Για το αν έπαιξε ρόλο και η τύχη στα δύο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΣ: «Σήμερα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τύχη γιατί με μισή ευκαιρία δεν μπορείς να κερδίσεις ή να περιμένεις κάτι από το παιχνίδι. Η φάση στο πρώτο ημίχρονο που μπαίνει το γκολ ήταν λίγο άτυχη γιατί εκεί τρελαθήκαμε, πήγαμε να πιέσουμε τον τερματοφύλακα και μας κάνει μια πολύ εύκολη ντρίπλα και στην αντεπίθεση δεχθήκαμε το γκολ. Φαινόταν ότι στη διάρκεια με αυτή την κούραση και μας έλειπαν σήμερα οκτώ παίκτες και δεν είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε, ούτε καιρό να δοκιμάσουμε διαφορετικά σχήματα. Με μια μέρα προπόνηση που είχαμε για άλλο σχήμα ετοίμαζα την ομάδα, άλλο είχαμε σήμερα το πρωί και άλλο το απόγευμα. Ήταν δύσκολα».

Για το αν υπάρχει βενζίνη στο ρεζερβουάρ για το τελευταίο ματς με τον Άρη: «Θα δοκιμάσουμε ότι μπορούμε. Θα φρεσκάρουμε τους παίκτες να πάνε να ξεκουραστούν στο σπίτι τους να πάρουν τις τελευταίες δυνάμεις και έτσι όπως ήταν σήμερα εδώ μια ωραία ατμόσφαιρα έτσι θα είναι και την Τρίτη και θέλουμε και εμείς να δώσουμε στον κόσμο μας μια τελευταία χαρά»

Σχολιασμος