Με Κόντε και Ντομίνγκεθ ο ΠΑΣ στη Λεωφόρο

12.05.2022 Αναγνώστηκε 611 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Δύο σημαντικές προσθήκες θα έχει στην αποστολή του ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό καθώς σήμερα ταξίδεψαν στην Αθήνα και θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές, ο Πέδρο Κόντε και ο Χουάν Ντομίνγκεθ.

 

Με Κόντε και Ντομίνγκεθ ο ΠΑΣ στη Λεωφόρο

Το ιατρικό επιτελείο και συγκεκριμένα ο Σταύρος Ριστάνης άναψε το «πράσινο φως» για να ταξιδέψουν οι δυο Ισπανοί παίκτες στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται ότι ο Κόντε επέστρεψε για λίγα λεπτά στον αγώνα με την ΑΕΚ μετά από 7μηνη απουσία λόγω της ρήξης χιαστών, ωστόσο υπέστη μυϊκό τραυματισμό και συγκεκριμένα θλάση στον προσαγωγό. Ο Ισπανός επιθετικός είναι πλέον καλά και ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Μεταξά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Χουάν Ντομίνγκεθ στον αχίλλειο τένοντα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν αποδείχτηκαν κάτι σοβαρό κι ο έτερος Ισπανός θα μπορέσει να βοηθήσει αύριο τον ΠΑΣ.

Πρόκειται για δύο σημαντικές προσθήκες στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας καθώς ο Ντομίνγκεθ σε ρόλο ενδιάμεσου είναι κομβικός παίκτης για αυτό το 4-4-1-1 που συνήθως αγωνίζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα του Ηρακλή Μεταξά. Να σημειωθεί ότι υπήρξε φημολογία ότι θα ταξίδευε στην Αθήνα και ο Γκαρντάφσκι, όμως ο Γερμανοπολωνός έμεινε στα Γιάννινα καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το τράβηγμα που υπέστη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σχολιασμος