Μεταξάς: «Ήταν άδειες οι μπαταρίες μας»

11.05.2022 Αναγνώστηκε 457 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στις ανοιχτές πόρτες στην άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο προπονητής των Γιαννιωτών αναγνώρισε το δίκαιο της ήττας καθώς η γιαννιώτικη ομάδα, όπως ανέφερε, είχε άδειες τις μπαταρίες μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Μεταξάς: «Ήταν άδειες οι μπαταρίες μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή Μεταξά:

«Και το γκολ να βάζαμε με τον Περέα αλλά και δεύτερο να πετυχαίναμε νομίζω ότι σήμερα δεν θα έφτανε γιατί καταλάβαμε ότι οι μπαταρίες μας ήταν άδειες από την αρχή. Οι ευκαιρίες με έκαναν και εμένα να αφήσω αυτό το επιθετικό σχήμα ενώ είδα ότι έχουμε όλες τις πόρτες ανοιχτές σήμερα και σκέφτηκα να τις κλείσω να μην τις κλείσω αλλά ήθελα να βγάλουμε και τρίτη και τέταρτη ευκαιρία αλλά δεν μας βγήκε. Κανένα παράπονο σήμερα, μας έχουν δώσει τόσες χαρές αυτά τα παιδιά και σήμερα χάσαμε δίκαια».

Για το ότι ενώ είχε προβλέψει την επίθεση της ΑΕΚ από τα πλάγια δεν μπόρεσε να βρει τη λύση: «Είχαμε σκεφτεί μια λύση, δεν την εφαρμόσαμε. Μπορούσα και εγώ να κάνω πιο γρήγορα την τακτική αλλαγή αλλά όπως είπα δεν ήθελα να χάσω τον παίκτη μπροστά για να βγούμε και εμείς στην επίθεση και να έχουμε τις ευκαιρίες μας και έτσι διαμορφώθηκε αυτό το σκορ»

Σχολιασμος