Οφρυδόπουλος: «Μας δυσκόλεψε ο ΠΑΣ μέχρι το πρώτο γκολ»

11.05.2022 Αναγνώστηκε 248 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του απέδωσε τη νίκη της ΑΕΚ ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα τους δυσκόλεψε μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Παράλληλα, επισήμανε ότι ο επόμενος αγώνας με τον Άρη στο "Βικελίδης" θα κρίνει εν πολλοίς τη μάχη της Ευρώπης. 

Οφρυδόπουλος: «Μας δυσκόλεψε ο ΠΑΣ μέχρι το πρώτο γκολ»

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου:

Για το γεγονός πώς η ΑΕΚ νίκησε με σοβαρότητα και κράτησε το μηδέν: «Αν αυτά που είπατε έγιναν στο γήπεδο, σημαίνει πώς δεν ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ είχε ένα καλό μπλοκ, έκλεισε τους χώρους, μας δυσκόλεψε μέχρι το πρώτο γκολ, μετά άνοιξε λίγο το παιχνίδι και το 2-0 ήταν δίκαιο στο ημίχρονο γιατί χάσαμε και άλλες ευκαιρίες. Ήμασταν σοβαροί και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν η εσωτερική αλλαγή με Λιβάι Γκαρσία και Άμραμπατ μπορεί να συμβεί και στα δυο επόμενα παιχνίδια : «Οι επιλογές είναι μετρημένες στην κορυφή της επίθεσης, έχουμε τους δυο παίκτες αυτούς που μπορεί να το κάνουν πολύ καλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Λιβάι νομίζω σήμερα το έκανε πολλές φορές καλά.».

Για το παιχνίδι –τελικό με Άρη: «Φαινόταν πώς κάπως έτσι θα πήγαινε. Στο παιχνίδι στον πρώτο γύρο είχαμε πει πώς ήταν μία μέση κατάσταση. Τα παιδιά σήμερα πήγαν καλά, αυτά που έπαιξαν και αυτά που μπήκαν ως αλλαγή. Το κλίμα το φτιάχνουν τα παιδιά που δεν παίζουν, όχι αυτοί που παίζουν. Θα πάμε το Σάββατο για ένα παιχνίδι που είναι το ίδιο σημαντικό και για εμάς και τον Άρη».

Για τα πέναλτι και ποιος τα εκτελεί; «Το κακό είναι να μην πηγαίνει κανείς!» (γέλια)

Σχολιασμος