Κύρκος: «Η καλύτερη μέρα της ζωής μου»

09.05.2022 Αναγνώστηκε 1216 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε χθες ο Ιάσονας Κύρκος ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 46’ στη θέση του Ντομίνγκεθ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό ήταν φανερά συγκινημένος λέγοντας ότι ίσως αυτή η μέρα ήταν η καλύτερη της ζωής του αφού την περίμενε πολλά χρόνια.

Κύρκος: «Η καλύτερη μέρα της ζωής μου»

«Είναι ίσως η καλύτερη ημέρα της ζωής μου την περίμενα πολλά χρόνια. Έχω δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσω σε αυτή την ημέρα. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και όλα τα παιδιά που με βοήθησαν».

Για το τι περνούσε από το μυαλό του και βούρκωσε: «Όλα τα προηγούμενα χρόνια, όλη η δουλειά, όλος ο πόνος για να φτάσω σε αυτό το σημείο».

Για το πως ένιωσε οι νεαροί του ζήτησαν τη φανέλα του: «Είναι κάτι μαγικό. Πριν 3-4 χρόνια την ζητούσα εγώ τώρα μου την ζητούν εκείνοι»

Για το που αφιερώνει τη νίκη: «Αφιερώνω τη νίκη στους γονείς μου, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους προπονητές που είχα, τον κόσμο και τον ΠΑΣ Γιάννινα». Για το χειροκρότημα του κόσμου στην αλλαγή του: “Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»

Για το τι του είπε ο προπονητής του πριν μπει να παίξει: «Να μη φοβηθώ, να κάνω αυτά που κάνω στην προπόνηση».

Για το τι έχει ο ΠΑΣ και έχει κάνει αυτήν την πορεία ως τώρα: «Είμαστε όλα τα παιδιά αγαπημένα, είμαστε οικογένεια πάνω από όλα και ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή».

Σχολιασμος