Στα...πιτς ο Ποζνάνσκι, αμφίβολος για ΠΑΟΚ (video+photos)

05.05.2022 Αναγνώστηκε 480 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play off της Super League.

Στα...πιτς ο Ποζνάνσκι, αμφίβολος για ΠΑΟΚ (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Ηρακλής Μεταξάς και οι ποδοσφαιριστές του έχουν εστιάσει σε αυτό το παιχνίδι όπου θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρώτη τους νίκη στα play off μιας και μέχρι τώρα ο ΠΑΣ μετράει μόνο τρεις ισοπαλίες με Ολυμπιακό, Άρη και Παναθηναϊκό.

Ο 54χρονος προπονητής παρακολούθησε από την τηλεόραση το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και γνωρίζει πως και τι χρειάζεται ώστε να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

P4300227

Δυστυχώς όμως τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν το γιαννιώτικο στρατόπεδο και σήμερα δεν συμμετείχε στην προπόνηση ο Λουίς Ποζνάνσκι ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και εν συνεχεία θεραπεία και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο οπότε είναι αμφίβολο αν θα προλάβει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Για τον Σνάιντερ τα νέα είναι ευχάριστα αν και σήμερα δεν προπονήθηκε φαίνεται ότι θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής μιας και δεν έχει θέμα με το προσαγωγό αλλά έχει κάποιους σπασμούς σε νεύρο κάτι που φαίνεται ότι δεν είναι σοβαρό.

P4300261

Ο Ντομίνγκεθ έβαλε μέρος της σημερινής προπόνησης και στη συνέχεια προτιμήθηκε να ξεκουραστεί μιας και είχε κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ενώ ο Μίνα μπήκε και αυτός στο πρόγραμμα χωρίς όμως να το βγάλει ολόκληρο.

Η σημερινή προπόνηση μετά το αρχικό ζέσταμα περιελάμβανε ταχυδύναμη και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Απόντες ήταν οι Κόντε, Μορέιρα και Σούλης.

Σχολιασμος