Ενοχλήσεις ο Σνάιντερ αποχώρησε από την προπόνηση (video+photos)

04.05.2022 Αναγνώστηκε 537 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίοι μετά το χθεσινό ρεπό ξεκίνησαν την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (8/5-6:00 μ.μ.) στο «Ζωσιμάδες».

Ενοχλήσεις ο Σνάιντερ αποχώρησε από την προπόνηση (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπορεί να ανήκει στο παρελθόν ο τρόπος όμως που ήρθε η ήττα, η κακή διαιτησία του Καραντώνη και η συμπεριφορά των ανθρώπων των «ερυθρολεύκων» δεν πέρασε απαρατήρητη και ασχολίαστη τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από τη διοίκηση η οποία χθες εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αφορούσε κυρίως τη διαιτησία.

P4270324

Οι οπαδοί του ΠΑΣ έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ξέρουν να αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνει τα φετινή χρονιά η ομάδα και βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο ΠΕΑΚΙ περιμένοντας την αποστολή η οποία έφθασε στις 1 μετά τα μεσάνυχτα και αποθέωσαν τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Είναι γεγονός ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο ΠΑΣ έδειξε ότι μπορεί να παίξει και επιθετικό ποδόσφαιρο βάζοντας δύσκολα στους αντιπάλους του οι οποίοι χρειάζονται τη βοήθεια των ανθρώπων με τα μαύρα για να υποτάξουν την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

Η σημερινή προπόνηση μετά το αρχικό ζέσταμα το πρόγραμμα αναλώθηκε στην επιθετική τακτική σε απλή μορφή και σε παιχνίδια επιθετικής τακτικής.

Απρόοπτο είχαμε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης με τον Σνάιντερ να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και να αποχωρεί οπότε το προπονητικό επιτελείο θα περιμένει την ιατρική γνωμάτευση για το τι ακριβώς έχει και αν μπορεί να υπολογίζεται στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Απόντες ήταν οι τραυματίες Κόντε και Μορέιρα καθώς και οι Σούλης, Μίνα που είναι με ίωση.

Αγωνία υπάρχει στο προπονητικό τιμ και για τον Περέα ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο με τον Κολομβιανό να κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών και αν γίνει αυτό ο Μεταξάς δεν θα τον έχει στη διάθεση του στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

P4270292

Σχολιασμος