Με διπλή προπόνηση ξεκινάει η προετοιμασία για Ολυμπιακό

26.04.2022 Αναγνώστηκε 559 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίοι μετά το πενθήμερο ρεπό που είχαν από τον Ηρακλή Μεταξά για να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειες τους επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα της Κυριακής (1/5-5:00 μ.μ.) στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των play off της Super League.

Με διπλή προπόνηση ξεκινάει η προετοιμασία για Ολυμπιακό
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Για αύριο έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση όπου το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα γυμναστούν σε δύο γκρουπ στο γυμναστήριο της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ και το μεσημέρι στις 3 θα πατήσουν και πάλι γήπεδο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τα κεφάλια μέσα λοιπόν για τους παίκτες του ΠΑΣ μιας και την Κυριακή θα κληθούν απέναντι στον Ολυμπιακό να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να μπορέσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, πράγμα δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο μιας και οι «ερυθρόλευκοι» θα προέρχονται και από τη ρεβάνς της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και ίσως η κούραση να είναι ένα σημείο που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

Σενάρια για ενδιαφέρον του Άρη για Εραμούσπε

Φαίνεται ότι ο Άρης έχει κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού με παίκτες που μένουν ελεύθεροι από τον ΠΑΣ. Μετά λοιπόν την φημολογούμενη συμφωνία με τον Μάρβιν Πίρσμαν και το ενδιαφέρον για τον Γιούρι Λοντίγκιν (μάλιστα γράφτηκε ότι ο Καρυπίδης του προσφέρει 250.000 ετησίως για 3 χρόνια συμβόλαιο) ήρθε να προστεθεί στη λίστα και το όνομα του Ροντρίγκο Εραμούσε και μάλιστα όπως αναφέρεται η ομάδα του Άρη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 31χρονο στόπερ της γιαννιώτικης ομάδας. Να επισημάνουμε ότι το συμβόλαιο του Εραμούσπε τελειώνει το καλοκαίρι του 2023 οπότε για να φύγει ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά και οι απαιτήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα.

p4090033

Το τι ισχύει και το τι όχι αυτό θα το δούμε όταν έρθει η ώρα των μεταγραφών όμως θα πρέπει ο Άρης πρώτα να πάρει το «πράσινο φως» από το CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι η οποία θα εκδικαστεί στις 29 Απριλίου.

Πέθανε ο Κώστας Καραπατής

Σε ηλικία 93 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Κώστας Καραπατής ο οποίος είχε περάσει για ένα εξάμηνο από το καλοκαίρι του 1987 ως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ως προπονητής στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εργάστηκε ως προπονητής σε αρκετούς συλλόγους (Ηρακλής, Προοδευτική, Πιερικός, Καβάλα, Παναχαϊκή, Πανιώνιος, Ατρόμητος, Κόρινθος, Παναιτωλικός, Δόξα Δράμας, Αιγάλεω, Πανσερραϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Νάουσα). Επίσης ήταν προπονητής στην εθνική Νέων, ενώ το 1968 βρέθηκε για έναν αγώνα και στον πάγκο της Ανδρών (Ελβετία – Ελλάδα 1-0, 1968, προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου).

Σχολιασμος