Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στο πόδι ο Κόντε

09.04.2022 Αναγνώστηκε 819 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και οι σπασμοί που ένιωσε στο αριστερό του πόδι ο Πέδρο Κόντε του στέρησαν τελικά τη συμμετοχή στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και την πολυπόθητη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στο πόδι ο Κόντε
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η ανακοίνωση της αποστολής του ΠΑΣ Γιάννινα έκρυβε μια αρνητική έκπληξη καθώς δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο Πέδρο Κόντε και αρκετοί Γιαννιώτες φίλαθλοι αναρωτήθηκαν τους λόγους που έμεινε εκτός ο Ισπανός.

Ο Κόντε συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, ωστόσο ένιωσε σπασμούς στο αριστερό του πόδι και μετά από εξέταση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αποφασίστηκε να μη ρισκάρουν τη συμμετοχή στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Να σημειωθεί ότι οι σπασμοί δεν αφορούν το δεξί πόδι του Κόντε στο οποίο είχε υποστεί ρήξη χιαστών και είναι πλέον χειρουργημένο.

Όπως όλα δείχνουν, οι σπασμοί προήλθαν από την προσπάθεια που κάνει και το πείσμα που δείχνει ο Ισπανός επιθετικός να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ωστόσο δεν είναι κάτι σημαντικό και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να είναι και πάλι στις προπονήσεις ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

 

Σχολιασμος