Εκτός με ΠΑΟΚ οι Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ποζνάνσκι και Σάλιακας (video+photo)

11.03.2022 Αναγνώστηκε 1177 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Νοσοκομείο θυμίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα της Κυριακής (13/3-21:30) στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των play off.

Εκτός με ΠΑΟΚ οι Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ποζνάνσκι και Σάλιακας (video+photo)

Μετά και την σημερινή προπόνηση ο Θανάσης Στάικος, που από ότι φαίνεται θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την ομάδα ως πρώτος προπονητής μιας και ο Ηρακλής Μεταξάς είναι κλινήρης λόγω ίωσης και δεν θα μπορέσει να είναι στο παιχνίδι όπως και ο γυμναστής Θωμάς Γιαννιτόπουλος, δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ποζνάνσκι, Καραχάλιο, Αθανασίου, Κύρκο και Καραγιάννη που ταλαιπωρούνται από ίωση (όχι covid) ενώ ο Πίρσμαν έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό τα δύσκολο παιχνίδι, ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος Σάλιακας.

Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι και πάλι η κάλυψη των θέσεων του δεξιού και αριστερού οπισθοφύλακα αλλά και στη μεσαία γραμμή με την απουσία του Καραχάλιου. Από ότι φάνηκε στην σημερινή προπόνηση Οικονομόπουλος και Γκαρντάφσκι θα καλύψουν τα δύο άκρα της άμυνας, ενώ για την θέση του Καραχάλιου υποψήφιος είναι ο Σιόντης.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος, Γκαρντάφσκι, Κάργας, Εραμούσπε, Σιόντης, Λιάσος, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Περέα.

Η σημερινή προπόνηση μετά το αρχικό ζέσταμα περιελάμβανε αμυντική τακτική και αγωνιστικά παιχνίδια και είναι αξιοσημείωτο ότι σήμερα κλήθηκε ο γυμναστής-προπονητής των τμημάτων υποδομής Γιάννης Λώλης προκειμένου να κάνει το ζέσταμα αλλά συμμετείχε και στα αγωνιστικά παιχνίδια αφού οι ελλείψεις ήταν πολλές.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος