Χωράφι το γήπεδο της Λαμίας

02.12.2021 Αναγνώστηκε 687 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Λαμίας, εκεί όπου είναι προγραμματισμένος ο δευτεριάτικος αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που αποτυπώθηκε και στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ της Λαμίας και του Ιωνικού.

Χωράφι το γήπεδο της Λαμίας
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών επιδείνωσε την κατάσταση του χορταριού στο ΔΑΚ Λαμίας. Παρά τις επιφυλάξεις και τις αντιρρήσεις του Γιαννιώτη ρέφερι Σπύρου Ζαμπαλά, Λαμία και Ιωνικός συμφώνησαν να αγωνιστούν και το παιχνίδι έγινε κανονικά όμως ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Λαμίας ήταν σε κακό χάλι.

Η υπεύθυνη εταιρεία για τη συντήρηση των γηπέδων της Super League αναμένεται αύριο να ελέγξει την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου και ενδεχομένως να γίνουν και ορισμένες επεμβάσεις.

Δεν αποκλείεται πάντως και το ενδεχόμενο αλλαγή έδρας στο παιχνίδια Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στον αγώνα Λαμία-Παναθηναϊκός που έγινε τελικά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου. Στο αγωνιστικό σκέλος η Λαμία επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού χάρη στα γκολ των Τσούκαλου και Ρόμανιτς και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σχολιασμος