Μπήκε στις προπονήσεις ο Γκαρντάφσκι

02.12.2021 Αναγνώστηκε 405 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με μονή προπόνηση το μεσημέρι και απόντες τους Περέα και Μιλιντσεάνου συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της δευτεριάτικης (06/12, 7:30 μ.μ.) αναμέτρησης στη Λαμία με αντίπαλο την τοπική ομάδα για την 12η αγωνιστικής της Super League. Για Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στην καλύτερη ενδεκάδα ο Εραμούσπε, συμπλήρωσε κίτρινες και εκτίει με ΠΑΟΚ ο Περέα.

Μπήκε στις προπονήσεις ο Γκαρντάφσκι
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Στον αγώνα με τη Λαμία έχουν στρέψει την προσοχή τους άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα και έχουν αφήσει πίσω την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Ηρακλής Μεταξάς ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν όσα συνέβησαν το Σάββατο και κυρίως το πώς ήρθε η ήττα και να δουλέψουν πάνω στο πλάνο για το παιχνίδι κόντρα στους Λαμιώτες. Ο 54χρονος τεχνικός περιμένει να δει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει για τη Δευτέρα και το πιθανότερο είναι να τους έχει όλους πλην φυσικά του μακροχρόνια απόντα Κόντε, αλλά και του κλινήρη Μίνα.

Από τη χτεσινή προπόνηση απουσίαζαν οι Περέα και Μιλιντσεάνου Ο Κολομβιανός πήρε ένα διήμερο ξεκούρασης προκειμένου να αποφορτιστεί καθώς έχει ήδη πολλά παιχνίδια στα πόδια του και ο οργανισμός του είναι καταπονημένος. Από την άλλη ο Μιλιντσεάνου υπέστη ένα τράβηγμα στο ισχίο και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία και θα είναι κι αυτός διαθέσιμος τη Δευτέρα. Τέλος, μέρος της χτεσινής προπόνησης έβγαλε και ο Γκαρντάφσκι. Ο Γερμανοπολωνός ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα από την ίωση που πέρασε, ωστόσο σιγά σιγά ανεβάζει στροφές και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα μπορεί να βοηθήσει κόντρα στη Λαμία.

Μετά το αρχικό ζέσταμα το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και εσωτερικό δίτερμα. Σήμερα Πέμπτη ο Ηρακλής Μεταξάς έδωσε ρεπό στους παίκτες του, κάτι που συνηθίζει ο ομογενής τεχνικός. Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει αύριο Παρασκευή το πρωί, όταν και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία.

Στην καλύτερη ενδεκάδα ο Εραμούσπε

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και συνολικά τέταρτη στις 11 αγωνιστικές ο Ροντρίγκο Εραμούσπε του ΠΑΣ Γιάννινα συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της Super League με βάση τα στατιστικά δεδομένα του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός στόπερ είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ με 4 γκολ από ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι και ακρογωνιαίος λίθος της άμυνας του ΠΑΣ, η οποία παραμένει η καλύτερη του πρωταθλήματος, μαζί πλέον με του Ολυμπιακού.

Στην καλύτερη ενδεκάδα της 11ης αγωνιστικής υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη, Γκάνεα, Λέισμαν και Μαντσίνι, τρεις ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, Ριέρα, Κρεσπί και Σόνι ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Γκαραβέλης (Λαμία), Εραμούσπε (ΠΑΣ Γιάννινα), Άοσμαν (Ιωνικός), Μουνίθ (Ατρόμητος Αθηνών) και Μακέντα (Παναθηναϊκός.)

Με ΠΑΟΚ εκτίει ο Περέα

Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Χουάν Περέα στο 88’ της αναμέτρησης με την ΑΕΚ ήταν η τέταρτη για τον Κολομβιανό επιθετικό και θα απουσιάσει στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Ζωσιμάδες».

Ο Περέα είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής των Γιαννιωτών που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα είναι η πρώτη φετινή απουσία λόγω τιμωρίας. Είναι χαρακτηριστικό του πόσο καλά δουλεύει ανασταλτικά φέτος ο ΠΑΣ το γεγονός ότι δεν ήταν αμυντικός ο πρώτος παίκτης που συμπλήρωσε κάρτες.

Ο Ηρακλής Μεταξάς αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του ο Περέα κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί την εμβόλιμη 14η αγωνιστική και συγκεκριμένα την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου.

Σχολιασμος