Νίκησε 2-0 την Ξάνθη και έπιασε τη 2η θέση η Κ 17 (video)

17.11.2021 Αναγνώστηκε 719 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σε εξ΄ αναβολής παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ 17 ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 2-0 από την Ξάνθη και είναι μόνος δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα.

Νίκησε 2-0 την Ξάνθη και έπιασε τη 2η θέση η Κ 17 (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι νεαροί παίκτες του Γιάννη Λώλη μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, που κατάφεραν να πετύχουν γκολ, στο δεύτερο είχαν πολύ καλή απόδοση και βελτιωμένη εικόνα, έκαναν το 2-0 και παρότι έμειναν με δέκα παίκτες για 25’ λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Μάντζιου κράτησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους σκορ φτάνοντας σε αυτή τη σπουδαία νίκη. Τρεις μόνο οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 11’ ένα σουτ που έκανε ο Σάλο η μπάλα έφυγε άουτ.

Η Ξάνθη απείλησε στο 39’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Βαρσάμη που απέκρουσε ο Μάντζιος.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 42’ με τον Βλέτσα να βρίσκει τον Λυκόπουλο και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Δυνατά μπήκε ο ΠΑΣ το δεύτερο μέρος προσπαθώντας να πετύχει γρήγορα το δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το ματς.

Εκτέλεση κόρνερ στο 48’ από τον Βλέτσα κεφαλιά του Λώλη η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 49’ σέντρα του Βλέτσα, κεφαλιά ο Σάλο απέκρουσε τη μπάλα ο Νικολακούλης.

Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 50’ ο Βλέτσας εκτέλεσε κόρνερ, πήρε την κεφαλιά ο Νίτας η μπάλα βρήκε σε αμυντικό άλλαξε πορεία προς τα δίχτυα και επάνω στη γραμμή απομάκρυναν οι αμυντικοί.

 Η υπεροχή του ΠΑΣ καρποφόρησε στο 57’ όταν ο Λυκόπουλος έκανε την πάσα στον Αθανασίου αυτός εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας της Ξάνθης πήρε τη μπάλα πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Στο 66’ ο Τσελεμπάκης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα άουτ.

Σουτ του Λώλη στο 70’ απέκρουσε τη μπάλα ο Νικολακούλης.

Στο 71’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Μάντζιος γιατί ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Τουλουμενίδη.

Σουτ του Νικολαΐδη στο 78’ η μπάλα άουτ.

Στο 80’ ο Λώλης έδωσε στον Βλέτσα αυτός έκανε το σουτ και ο Νικολακούδης απέκρουσε.

Διαιτησία: Μαγγιώργος (Πάνος Σ.-Τσάντας).

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Αθανασίου, Μίνης, Ντούκας, Ντώνος, Λώλης, Βλέτσας, Τσίτας (74' Καραφυλλιάς), Λυκόπουλος (69' Ζωγράφος), Νίτας (58' Καφενζής), Σάλο.

ΑΟ Ξάνθη: Νικολακούλης, Γουναρίδης (46' Τηλαβερίδης), Βαρσάμης (76' Μεσίνης), Λουλούδης, Ζάχαρης, Τσελεμπάκης, Τσολακίδης (61' Τουλουμενίδης), Μητρούσης (86' Ανηπαρόπουλος), Δεληγιαννίδης, Νικολαΐδης, Αγοραστός (61' Ματζαρίδης).

Σχολιασμος