Μεταξάς: «Θέλω να βλέπω δίψα για τη νίκη» (video)

05.11.2021 Αναγνώστηκε 338 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι η ομάδα του παίζει μόνο για τη νίκη και θέλει να δει από τους παίκτες τη δίψα για αυτή στο αυριανό παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου στο «Ζωσιμάδες»

Μεταξάς: «Θέλω να βλέπω δίψα για τη νίκη» (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Για το αν δουλεύει στο ψυχολογικό κομμάτι με τους παίκτες όσο η ομάδα είναι μακριά από τις νίκες: «Νομίζω ότι πάντα δουλεύουμε και με τις συζητήσεις που έχουμε με τα παιδιά στην προπόνηση προσπαθούμε πολλές φορές να βάλουμε ασκήσεις ότι πρέπει να περάσουμε ένα εμπόδιο. Αυτό είναι το ψυχολογικό κομμάτι και προσπαθούμε να το καλύψουμε».

Για το αν είναι θέμα ψυχολογίας ή δεν βγαίνει στους παίκτες στο γήπεδο παρά τη δουλειά στην προπόνηση ότι μέχρι τώρα δεν μπορούν να πετύχουν δεύτερο γκολ: «Πρέπει να βγάλουμε πιο καθαρές ευκαιρίες για να γίνει πιο εύκολο το γκολ. Δεν έχουμε τον Λεβαντόφσκι να χάσει ένα πέναλτι και μετά να βάλει άλλα τρία γκολ. Για αυτό πρέπει να σχεδιάσουμε τις προϋποθέσεις ακόμα πιο εύκολα για να πετύχουμε το δεύτερο και το τρίτο γκολ»

Για το ότι η ομάδα μένει συνέχεια πίσω στο σκορ: «Συμβαίνει αυτό είναι εύκολο να βγάλουμε στατιστική με έξι παιχνίδια. Το καλό είναι ότι δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, όλα τα παιχνίδια τα παλέψαμε μέχρι το τέλος, αν βάλω και το πέναλτι που χάσαμε με τον Απόλλωνα θα μπορούσαμε να ανατρέψουμε και εκεί το σκορ. Αυτό δείχνει το χαρακτήρα τις ομάδας αλλά καλό θα ήταν να προηγηθούμε εμείς και γιατί όχι μια φορά να πετύχουμε και τρία γκολ». Αν υπάρχουν προβλήματα για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Δεν έχουμε προβλήματα, ίσα-ίσα γεμίζει πάλι η ομάδα και αυτό είναι καλό αλλά και πιο δύσκολο για τους παίκτες να κρατήσουν τη θέση τους εκεί που πρέπει».

Για το αν τον ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ή να παίξει και καλό ποδόσφαιρο η ομάδα: «Πάντα στόχος είναι η νίκη. Δεν πάω σε παιχνίδι να πω θέλω να χάσω, ούτε ισοπαλία δεν θέλω, θέλω να νικήσω. Αν βγει σε παιχνίδι μια ισοπαλία που ο αντίπαλος είναι καλός θα τη δεχτώ, αλλά πάντα θέλω τη νίκη. Αυτό που θέλω και το είπα πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το λέω και τώρα θέλω ειδικά στην έδρα μας που είναι και ο κόσμος που μας βοηθάει, θέλω να βλέπω δίψα για τη νίκη, ότι πεινάμε και διψάμε για αυτή. Αυτό αν το δω από το πρώτο δεκάλεπτο νομίζω ότι θα πάμε καλά»

Σχολιασμος