Απειλείται με αφαίρεση βαθμών ο ΠΑΣ λόγω οφειλών στον Σκόνδρα

26.10.2021 Αναγνώστηκε 613 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σαν να μην έφτανε ο πρόωρος αποκλεισμός του ΠΑΣ Γιάννινα και οι μαϊμούδες του διαιτητή Παπαπέτρου στο παιχνίδι με την ΑΕΛ κακά μαντάτα ήρθαν και από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ καθώς η ομάδα απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών λόγων οφειλών στον πρώην παίκτη του ΠΑΣ, Τόλη Σκόνδρα.

Απειλείται με αφαίρεση βαθμών ο ΠΑΣ λόγω οφειλών στον Σκόνδρα

Πρόκειται για μια τελεσίδικη απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, την οποία προφανώς και δεν εξόφλησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με αποτέλεσμα να έρθει το Διαιτητικό Δικαστήριο και να δώσει προθεσμία 5 ημερών για την εξόφληση, αλλιώς θα υπάρξει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Απόστολου Σκόνδρα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 272/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

Σχολιασμος