Φυντάνης: «Να προχωρήσουμε στον θεσμό του κυπέλλου»

26.10.2021 Αναγνώστηκε 351 φορές #Κύπελλο Ελλάδας #ΠΑΣ Γιάννινα

Ο προπονητής της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης τόνισε πώς η ομάδα του θα επιδιώξει να προχωρήσει στο Κύπελλο Ελλάδας και έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ.

Φυντάνης: «Να προχωρήσουμε στον θεσμό του κυπέλλου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το γεγονός πώς με τον ίδιο η ΑΕΛ είχε πάει στα ημιτελικά και αν σκέφτεται το ίδιο για φέτος: «Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Η ΑΕΛ πρέπει να προχωρά στο κύπελλο γιατί έχει ιστορία. Έχει πάρει δυο κύπελλα, περάσαμε στα ημιτελικά την τελευταία φορά που πέρασα από εδώ. Θα κυνηγήσουμε και το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά ξέρουμε είναι δύσκολος ο θεσμός γιατί έχουν μείνει καλές ομάδες, αλλά με τέτοια εμφάνιση απέναντι σε μία καλή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο μας δίνει ώθηση να προχωρήσουμε».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΛ δεν είχε και πολλά παιχνίδια στα πόδια της: «Εγώ είμαι 15 μέρες εδώ. Ένα φιλικό έχουμε παίξει και αυτό να δω την εικόνα της ομάδας. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, είμαστε καλή ομάδα με καλούς παίκτες και σπουδαίο λαό, ο στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε στο Κύπελλο».

Σχολιασμος