Μεταξάς: «Περίεργη η απόφαση Παπαπέτρου, λαχείο τα πέναλτι»

26.10.2021 Αναγνώστηκε 584 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στη φάση του μαϊμού πέναλτι που ανακάλυψε ο διαιτητής Παπαπέτρου στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ηρακλής Μεταξάς σημειώνοντας ότι ήταν περίεργο που αρχικά δεν το έδωσε και στη συνέχεια το καταλόγισε, ενώ τόνισε ότι η ομάδα είχε καλή αντίδραση μόνο όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο. 

Μεταξάς: «Περίεργη η απόφαση Παπαπέτρου, λαχείο τα πέναλτι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μεταξά:

«Δεν την είδα ακόμη τη φάση αλλά από ότι μου λένε δεν ήταν χέρι. Εμένα μου φάνηκε περίεργο ότι ενώ δεν υπάρχει VAR και το παιχνίδι συνεχίζεται και η μπάλα έπαιζε προς το κέντρο ο διαιτητής απότομα αλλάζει τη γνώμη του και δίνει πέναλτι. Αφού δεν το είδε καθαρά δεν έπρεπε να το δώσει, έτσι ξέρω εγώ. Τελικά το έδωσε, γίνονται και αυτά και μετά θα πρέπει να βάλεις δύο γκολ για να ανατρέψεις το εις βάρος σου αποτέλεσμα»

Για το ότι η αντίδραση του ΠΑΣ δεν ήταν η αναμενόμενη πλην ενός 10λεπτου που κατάφερε να φτάσει στο 1-1: «Η αντίδραση ήταν πολύ καλή γιατί παίζαμε με έναν παίκτη λιγότερο και εκεί αρχίσαμε να ανεβάζουμε ρυθμούς. Στην αρχή παίζαμε πολύ χαλαρά και περιμέναμε να έρθει το γκολ αυτόματα και από το πουθενά αλλά αν δεν βάλεις δύναμη και ενέργεια δεν έρχεται. Με δέκα παίκτες πετύχαμε το γκολ, παλέψαμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες με τον Σάλιακα και τον Σνάιντερ δεν βάλαμε το γκολ. Μετά τα πέναλτι είναι λαχείο».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ να επανέλθει στις επιτυχίες: «Μπορεί, ναι. Είμαστε από την αρχή αυτοί που είμαστε. Παλεύουμε όλοι μαζί με τις δυνάμεις που έχουμε για το καλύτερο. Το δείξαμε και πάλι σήμερα απλά στα πρώτα παιχνίδια μας ήρθε το αποτέλεσμα, στα τελευταία δεν μας ήρθε αλλά θα γυρίσει πάλι»

Σχολιασμος