Χωρίς προβλήματα ολοκληρώνει την προετοιμασία ο ΠΑΣ για Απόλλωνα Σμύρνης

22.10.2021 Αναγνώστηκε 305 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ταξιδεύει σήμερα για την Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής (23/10, 7:00 μ.μ.) αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης για την 7η αγωνιστική της Super League.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώνει την προετοιμασία ο ΠΑΣ για Απόλλωνα Σμύρνης
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Ο Ηρακλής Μεταξάς δίνει μεγάλη βαρύτητα και προσοχή στην αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και θέλει οι ποδοσφαιριστές του να παίξουν με την ίδια σοβαρότητα και το ίδιο πάθος όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Απόλλωνας αγνοεί τη νίκη στις πρώτες 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχοντας δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες μέχρι τώρα, για αυτό το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους Γιαννιώτες.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Μεταξάς δούλεψε μαζί με τους παίκτες του πάνω στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας και το επιθετικό transition. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 54χρονος ομογενής τεχνικός αρκετές φορές έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του αλλά συνάμα υπήρχε και επιβράβευση στις καλές τους προσπάθειες. Στη χτεσινή προπόνηση συμμετείχαν άπαντες, πλην του Πίρσμαν ο οποίος έκανε ατομικό αλλά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, του Λώλη που είναι ακόμη σε καραντίνα και του Αλέξη Τριάδη. Το ευχάριστο για τον Μεταξά είναι ότι έβγαλαν κανονικά και το χτεσινό πρόγραμμα οι Σάλιακας και Μιλιντσεάνου και λογικά θα βρίσκονται και στο βασικό σχήμα.

Σχολιασμος