Ικανοποίηση για την εμφάνιση, προβληματισμός για τα λάθη

20.10.2021 Αναγνώστηκε 427 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Παρότι πάλεψε στα ίσια και κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την πρώτη του ήττα το βράδυ της Κυριακής στο «Ζωσιμάδες» από τους «ερυθρόλευκους». Πλέον οι Γιαννιώτες στρέφουν την προσοχή τους στη σαββατιάτικη αναμέτρηση (23/10, 7:00 μ.μ.) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ικανοποίηση για την εμφάνιση, προβληματισμός για τα λάθη

Η χθεσινή ήταν ημέρα ξεκούρασης για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη μεγάλη μάχη και το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μεταξά να παίρνουν τις απαιτούμενες ανάσες ενόψει τις συνέχειας του πρωταθλήματος.

Μπορεί ο ΠΑΣ να γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος του έσπασε το φετινό αήττητο στο πρωτάθλημα ωστόσο στις τάξεις της γιαννιώτικης ομάδας επικρατεί ικανοποίηση για την εμφάνιση σε αυτό το παιχνίδι που όμως δεν συνοδεύτηκε και από το ανάλογο αποτέλεσμα, κάτι που αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έφυγε ούτε αλώβητος από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Μιλιντσεάνου ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ ο Σάλιακας είχε πρόβλημα με το νύχι του ποδιού του. Για αυτόν τον λόγο ζήτησε αλλαγή από τον Μεταξά στο τέλος του αγώνα, όμως ο προπονητής των Γιαννιωτών είχε ολοκληρώσει ήδη τις 3 κινήσεις-διακοπές που επιτρέπεται να κάνει ανεξαρτήτως αριθμού αλλαγών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν κάτι ανησυχητικό, ωστόσο σήμερα θα τους δει ο γιατρός της ομάδας Σταύρος Ριστάνης προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι και αν θα μπορέσουν να είναι διαθέσιμοι για τη Ριζούπουλη.

Σχολιασμος