Μουφ: «Θα έπαιζα και με ένα πόδι για τον ΠΑΣ » (video)

18.10.2021 Αναγνώστηκε 718 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ζντένκο Μουφ στις δηλώσεις του μετά το φιλικό των Βετεράνων είπε ότι αν και τραυματισμένος ήρθε να παίξει στο παιχνίδι λέγοντας ότι και με ένα πόδι θα έπαιζε για τον ΠΑΣ.

Ο Μουφ μιλώντας για τον ΠΑΣ και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είπε πως οι παίκτες σεβάστηκαν περισσότερο από ότι έπρεπε την ομάδα του Πειραιά, ενώ τόνισε ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Μουφ: «Θα έπαιζα και με ένα πόδι για τον ΠΑΣ » (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

«Πρώτα από όλα ήρθα γιατί ήταν ένας φιλανθρωπικός αγώνας, δεύτερο μου αρέσει να πάντα να έρχομαι στα Γιάννινα να δω τους παλιούς συμπαίκτες μου, τους φίλους μου, τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΣ που για άλλη μια φορά θέλω να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για αυτό που έζησα χθες στο «Ζωσιμάδες». Σήμερα δεν μπορούσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό επειδή τραυματίστηκα στο πόδι στη Σερβία και πονάω, αλλά έδειξα ότι εγώ για τον ΠΑΣ παίζω και με ένα πόδι. Χάρηκα που είδα του παλιούς μου φίλους και συμπαίκτες μου, περάσαμε πάρα πολύ καλά και ξαναέρχομαι».

Ποιον αγώνα θυμάται από τα παλιά: «Τον πρώτο με Προοδευτική στην Πρέβεζα. Έχασα πέναλτι, πήγα να πεθάνω και άκουσα το «Μουφ-Μουφ» από τον κόσμο και είπα θα το πάρω το παιχνίδι, έβαλα δύο γκολ και κερδίσαμε και από εκεί και πέρα όλα έγιναν ιστορία».

Για το πώς είδε τον ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό και τι πιστεύει ότι μπορεί να κάνει στο πρωτάθλημα: «Έχω δει τον ΠΑΣ τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, δεν έχω δει μόνο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Εκεί μου έκανε ευχάριστη έκπληξη, έπαιξε πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι με τον Ολυμπιακό έπαιξε λίγο φοβισμένα σαν να τον σεβάστηκε παραπάνω από ότι έπρεπε. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, εντάξει ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, κέρδισε. Πάμε τώρα μπροστά και πιστεύω ότι όσο περνάει ο χρόνος ο ΠΑΣ θα παίζει όλο και καλύτερα».

Σχολιασμος