Μαρτίνς: «Μας έβαλε δύσκολα ο ΠΑΣ»

17.10.2021 Αναγνώστηκε 273 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στις δυσκολίες που έβαλε στον Ολυμπιακό στάθηκε στις δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς λέγοντας ότι η ομάδα του κυνήγησε το γκολ, είχε τις ευκαιρίες αλλά είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

Μαρτίνς: «Μας έβαλε δύσκολα ο ΠΑΣ»

Αναλυτικά:

«Είμαι ευχαριστημένος για την επιστροφή στην κορυφή. Ήταν ένα δύσκολο ματς, είναι δική μου ευθύνη για την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο και όλη η στρατηγική που είχαμε στο μυαλό μας δεν έγινε πράξη. Ωστόσο κυνηγήσαμε το γκολ το βάλαμε στην καλύτερη ευκαιρία. Στη διάρκεια του ημιχρόνου συζητήσαμε πολύ, έπρεπε να κυνηγήσουμε την ευκαιρία και ήμασταν η ομάδα που έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες, τις εκμεταλλευτήκαμε και τις κυνηγούσαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ακόμα και όταν ο ΠΑΣ μας ισοφάρισε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα όμως τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς».

Για το αν δώσει περισσότερα πράγματα το 4-4-2: «Θα χρησιμοποιήσουμε τα συστήματα που δίνουν τα μέγιστα, δεν δίνω σημασία ποιο σύστημα θα είναι δοκιμάζουμε πολλές λύσεις ώστε να ανταποκρινόμαστε στη δυσκολία του κάθε αγώνα και αυτό είναι που μετράει αυτή τη στιγμή».

Για την παρουσία Ροντρίγκες, Εμβιλά και Ελ Αραμπί ενόψει Άιντραχτ: «Ο Γκάρι τώρα δείχνει τι μπορεί να προσφέρει, ο Εμβιλά είναι ένας σημαντικός παίκτης και ο Ελ Αραμπί ο παντοτινός εκτελεστής μας. Είναι πολύ καλό να έχεις τέτοιους παίκτες».

Σχολιασμος