Καραχάλιος: «Μας πλήγωσαν τα στημένα»

18.10.2021 Αναγνώστηκε 380 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Ζήσης Καραχάλιος τόνισε ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο, ενώ επεσήμανε ότι την ομάδα την πλήγωσαν οι στατικές φάσεις.

Καραχάλιος: «Μας πλήγωσαν τα στημένα»

Αναλυτικά:

«Μπήκαμε στο παιχνίδι για τη νίκη όπως κάνουμε σε κάθε ματς. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το πρόσωπο που δείξαμε ήταν πολύ καλό άσχετα που ήμασταν πίσω στο σκορ. Ο προπονητής μας ζήτησε να παίξουμε τη μπάλα μας και το κάναμε σε μεγάλο βαθμό»

Για το αν έκαναν πράξη αυτό που ζήτησε ο Μεταξάς πριν τον αγώνα να παίξουν με ψυχή και θάρρος: «Ναι μας το ζήτησε αυτό και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να το βγάλουμε στο γήπεδο. Το κάναμε όλα τα παιδιά είχαμε θάρρος και δώσαμε το 100%. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε και το δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία».

Για το που οφείλονται οι πολλές τελικές στο ματς σε σχέση με άλλα παιχνίδια: «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπως μας είπε ο προπονητής μας μπήκαμε και παίξαμε με θάρρος, είχαμε καλή απόδοση αλλά κάναμε και ευκαιρίες»

Για το αν η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό δίνει ώθηση για τη συνέχεια: «Σίγουρα μας δίνει ώθηση. Πάντα πιστεύαμε στον εαυτό μας άσχετα που δεν τα καταφέραμε με τον Ολυμπιακό. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Για το που οφείλεται η ήττα: «Ο προπονητής μας, μας επεσήμανε όλη την εβδομάδα ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα στις στατικές φάσεις και πιστεύω ότι εκεί μας πλήγωσαν».

Για τη συνέχεια: «Πιστεύουμε στον εαυτό μας και στην ομάδα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα συνεχίσουμε έτσι».

Σχολιασμος