Μεταξάς: «Προτιμώ τους βαθμούς από τα μπράβο»

17.10.2021 Αναγνώστηκε 690 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδα όχι όμως από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο 54χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στις αμυντικές ολιγωρίες που στοίχισαν τα δύο γκολ και σημείωσε ότι αυτές πρέπει να διορθωθούν προκειμένου να γεμίσει το…σακούλι με βαθμούς.

Μεταξάς: «Προτιμώ τους βαθμούς από τα μπράβο»

«Δύο στατικές φάσεις. Νομίζω παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά αν έπρεπε να διαλέξω θα ήθελα να μην παίζαμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρναμε ένα βαθμό. Να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στις στατικές φάσεις, γιατί κάναμε δύο λάθη, αλλά να μάθουμε και από τα καλά που δείξαμε σήμερα για τα επόμενα παιχνίδια να προσπαθήσουμε εκεί με αυτά τα στοιχεία που δείξαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι ο ΠΑΣ έβγαλε πολλές τελικές στο σημερινό παιχνίδι: «Βγάλαμε τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός αν θυμάμαι είχε μια το πολύ, δεν θυμάμαι μια καλή καθαρή ευκαιρία. Αμυντικά ήμασταν καλά, αλλά παίξαμε και μπάλα, αυτό ζήτησα από τα παιδιά και αυτό έκαναν και αυτό με ευχαριστεί. Δεν πρέπει να μας αρκεί ένα μπράβο που παίξαμε καλά, γιατί όταν χάνεις πρέπει να πονάει και να πας στο επόμενο παιχνίδι και να διορθώσεις τα λάθη που έκανες».

Για το αν του δίνει θάρρος ο τρόπος που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές του: «Αυτό εννοώ. Μου δίνει το θάρρος, βλέπω ότι βγαίνουν τα πράγματα που δουλεύουμε απλά το γνωρίζω ότι καμιά φορά χάνεις και ακούς καλά λόγια και κάπως χαλαρώνεις. Αυτό δεν πρέπει να μας συμβεί γιατί έχουμε δύο δύσκολα ματς σε Κύπελλο και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Παίξαμε καλά αλλά έγιναν αυτά τα δύο λάθη που δεν πρέπει να ξαναγίνουν γιατί από τα φιλικά είχαμε δείξει το πρόβλημα στις στατικές φάσεις και μετά από πολύ καιρό σήμερα τα ξαναδείξαμε».

Για το ότι χάθηκε ευκαιρία για ένα ιστορικό ρεκόρ το καλύτερο ξεκίνημα: «Μου το είπανε πολλοί αλλά δεν είναι τα ρεκόρ είναι οι πόντοι που θέλουμε να μαζέψουμε. Τα ρεκόρ είναι για να γεμίζουμε τις σελίδες».

Για το ποιος είναι ο σκοπός μαζεύοντας τους βαθμούς: «Γεμίζουμε την τσάντα μας με πόντους και βλέπουμε τι θα μας δώσουν γιατί έχει σχέση και με το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες για αυτό κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να βάλουμε πόντους στο σακούλι μας».

Σχολιασμος