Με Μιλιντσεάνου και Αλέξη Τριάδη η σημερινή προπόνηση (video+photos)

12.10.2021 Αναγνώστηκε 624 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Με Μιλιντσεάνου και Αλέξη Τριάδη η σημερινή προπόνηση  (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Τα ευχάριστα νέα για τον Ηρακλή Μεταξά συνεχίζονται όσον αφορά τους παίκτες που ήταν τραυματίες αφού είδε τον Νικολάε Μιλιντσεάνου αλλά και τον Αλέξη Τριάδη να βγάζουν όλο το πρόγραμμα τη προπόνησης και φυσικά ειδικά ο πρώτος να υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Αλέξης Τριάδης έρχεται από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τις προπονήσεις ωστόσο έδειξε ότι είναι έτοιμος και θα κρίνει ο Μεταξάς αν είναι σε κατάσταση που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό τα δύσκολο παιχνίδι.

Σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στο γυμναστήριο με τον Θωμά Γιαννιτόπουλο να κάνει μετρήσεις όσον αφορά την κατάσταση τους μιας και υπάρχει αλλαγή και στο πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ το απόγευμα μετά την προθέρμανση δούλεψαν στην τακτική και έγινε διπλό στα ¾ του γηπέδου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κύρκος.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ θα συνεχιστεί αύριο με απογευματινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.

Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης του ΠΑΣ

Τα ευχάριστα νέα από τις επιστροφές των παικτών που προέρχονταν από τραυματισμούς ήρθαν να επισκιάσουν τα κακά μαντάτα από την Εθνική Ελπίδων.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ανιχνεύθηκαν πολλά κρούσματα covid-19 και συγκεκριμένα 13 τον αριθμό στην Εθνική Ελπίδων, με την οποία βρίσκονται στην Κύπρο και οι δύο παίκτες του ΠΑΣ οι Αλέξανδρος Λώλης και Άγγελος Λιάσος με αποτέλεσμα να αναβληθεί το παιχνίδι με τη ομάδα της Μεγαλονήσου. Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται ακόμη στην Κύπρο και είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν προς την Ελλάδα μιας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι αυστηρά σε ότι αφορά τον covid-19.

Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση αν κάποιος από τους δυο παίκτες είναι θετικός ωστόσο με βάση τα ρεπορτάζ για τη συρροή κρουσμάτων στην Ελπίδων φαίνεται ότι μάλλον υπάρχει και κάποιο κρούσμα σε παίκτη του ΠΑΣ.

Μετά από αρκετές συζητήσεις και διαβουλεύσεις μεταξύ ΕΠΟ και της κυπριακής ομοσπονδίας, τελικά αποφασίστηκε να επιστρέψουν στην Ελλάδα όσοι βρέθηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό, ενώ οι 13 που βρέθηκαν θετικοί παραμένουν σε καραντίνα στην Κύπρο. Ανάμεσα τους βρίσκεται και ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος για ευνόητους λόγους δεν ανακοινώθηκε.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος