Ο Δήμος Ιωαννιτών βράβευσε Μουφ και Βετεράνους (video+photos)

11.10.2021 Αναγνώστηκε 929 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι βραβεύσεις του Βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα Ζντένκο Μουφ και των Βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Δήμος Ιωαννιτών βράβευσε Μουφ και Βετεράνους  (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Μωυσής Ελισάφ, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Αρλέτος και Γιάννης Αιβατίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Νίκος Τσόλης, ενώ από πλευράς Βετεράνων ήταν ο πρόεδρος Δημήτρης Κλείτσας και οι Αιμίλιος Νέος και Κώστας Ντέτσικας.

Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Μωυσής Ελισάφ εξήρε την προσπάθεια των Βετεράνων, ενώ για τον Ζντένκο Μουφ τόνισε ότι είναι από τις περιπτώσεις που το όνομα του έγινε σύνθημα στις εξέδρες αλλά και στην πόλη. Είναι όπως είπε ένας αθλητής που είχε ξεχωριστό πάθος και αγωνιστικότητα αλλά και ήθος. Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση του Ζντένκο Μουφ από τον Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ δίνοντας του το μετάλλιο της πόλης.

Ο Μουφ απευθυνόμενος προς το Δήμαρχο του είπε ότι «όπου και να είμαι τα Γιάννινα είναι δεύτερη πατρίδα μου».

Στη συνέχεια ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Νίκος Τσόλης έδωσε το μετάλλιο της πόλης στον πρόεδρο των Βετεράνων Δημήτρη Κλείτσα τονίζοντας ότι σήμερα δόθηκε μια ευκαιρία να ανοίξει μια πόρτα που είχε ως εκκρεμότητα χρόνια τώρα ο Δήμος Ιωαννιτών λέγοντας ότι οι βραβεύεις θα συνεχιστούν και με άλλους εμβληματικούς ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Βετεράνων Δημήτρης Κλείτσας ανέφερε ότι οι Βετεράνοι θα είναι πάντα εκεί όπου τους ζητηθεί βοηθώντας τους συνανθρώπους μας.

Μουφ: «Αγάπησα και αγαπήθηκα από την πόλη»

Ο Ζντένκο Μουφ στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε ότι είναι πολύ ευτυχισμένος που ήρθε στα Γιάννινα, μια πόλη που όπως είπε αγαπήθηκε ο ίδιος αλλά την αγάπησε και αυτός.

«Πάντα χαρούμενος, πάντα πολύ ευτυχισμένος όταν περνάω τα σύνορα και έρχομαι στην Ελλάδα και ξέρω ότι θα έρθω στα Γιάννινα. Έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές εδώ στη ζωή μου τόσο ποδοσφαιρικά όσο και εκτός ποδοσφαίρου. Αγαπήθηκα και αγάπησα και εγώ αυτή τη πόλη και όταν είμαι στη Σερβία με τους φίλους μου για πλάκα λέω ότι μια μέρα όταν θα πεθάνω να πως θα γίνει η κηδεία στα Γιάννινα. Τόσο αγαπάω τα Γιάννινα».

Πως βλέπει τον ΠΑΣ και τι προοπτικές έχει: «Τον βλέπω πάρα πολύ αλά τα τελευταία χρόνια, έχει σταθερή πορεία με καλούς παίκτες και καλούς προπονητές και χαίρομαι πολύ. Νευριάζω όταν είμαι στη Σερβία και πρέπει να κάνω άλλη δουλειά και δεν προλαβαίνω να δω την ομάδα, Χαίρομαι που η ομάδα περνάει καλύτερα χρόνια από τότε που έπαιξα εγώ και εύχομαι να μείνει σε αυτή την κατηγορία για πάντα. Εγώ θα συνεχίζω να έρχομαι όποτε με καλούνε και όταν θα είμαι στη Σερβία πάντα θα υποστηρίζω τον ΠΑΣ».

Αν έχει στο μυαλό του κάποια στιγμή να έρθει προπονητής στον ΠΑΣ: «Ασχολούμαι με την προπονητική, αλλά το ζητούμενο είναι να έχω άδεια προπονητή που θα μπορώ να είμαι προπονητής σε ομάδα της Super League και αυτή τη στιγμή δεν την έχω. Κάνω αγώνα για να την πάρω και μια μέρα γιατί όχι να μην έρθω ως προπονητής στον ΠΑΣ. Αν δεν γίνει δεν πειράζει θα έρχομαι στην πόλη σαν τουρίστας».

Αν θα παίξει στον αγώνα των Βετεράνων με την ΑΕΚ: «Ήμουν στο δρόμο για τα Γιάννινα όταν αναβλήθηκε το παιχνίδι για αυτό θα φύγω σήμερα για Σερβία και πιστεύω θα έρθω το ερχόμενο Σάββατο».

Για το αν θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 9: «Τώρα στους Βετεράνους δεν με νοιάζει πιο νούμερο θα είναι, το θέμα είναι να βοηθήσουμε όλοι για τον φιλανθρωπικό σκοπό και χαίρομαι που θα δω παλιούς μου συμπαίκτες».

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος