Σπανός: «Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν»

23.09.2021 Αναγνώστηκε 655 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μοιρασμένο και ισορροπημένο χαρακτήρισε το παιχνίδι στη Νίκαια ο Δημήτρης Σπανός. Ο προπονητής του Ιωνικού χαρακτήρισε θετικό για την ομάδα του τον βαθμό, αλλά εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την έλλειψη πίεσης προς την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σπανός: «Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπανού:

«Νομίζω ότι οι δύο ομάδες ίσως να αλληλοεξουδετερώθηκαν. Είχαμε εμείς την κατοχή αλλά οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Θα έπρεπε να ήμασταν λίγο πιο πιεστικοί , να βάλουμε μέσα στα καρέ του ΠΑΣ τη μπάλα και να δημιουργήσουμε μέσα στην εστία, δεν το κάναμε. Το βασικό ήταν όταν αντιμετωπίζεις τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι εξαιρετικός στις αντεπιθέσεις έτσι όπως ήρθε 0-0 ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις να μη το χάσεις»

Για το ότι τόσο αυτός όσο και ο προπονητή του ΠΑΣ φοβόταν τις αντεπιθέσεις: «Έτσι ακριβώς είναι, για αυτό λέω ότι οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν. Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο σκεπτικό, βέβαια είμαστε δύο ομάδες που θα παλέψουμε για συγκεκριμένα πράγματα και θα έπρεπε να ήμασταν λίγο καλύτεροι και εμείς και ο αντίπαλος χωρίς να θέλω να τον κρίνω. Παρόλα αυτά είναι καλός ο βαθμός αλλά εγώ είμαι δυσαρεστημένος θα ήθελα τη νίκη αλλά δεν μπορώ να αδικήσω την προσπάθεια των παιδιών».

Για το αν περίμενε ότι ο Ιωνικός θα έφτανε μόλις την 3η αγωνιστική στο σημείο που ήθελε ο ίδιος όταν ξεκινούσε την προετοιμασία: «Είναι μια ομάδα που η διοίκηση έχει επενδύσει αρκετά. Έχουμε πάρει πολλούς παίκτες, έχουμε έμπειρα παιδιά που ξέρουν την κατηγορία αλλά γιατί να μην ανέβουν ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια όλα τα δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Βέβαια θα ήθελα να έχουμε έξι βαθμού αφού κερδίσαμε τον Άρη έπρεπε να κερδίσουμε και σήμερα»

Για το αν έγινε καθυστερημένα η αλλαγή του Μάναλη: «Έτσι είναι. Τον πιστεύουμε τον Γιώργο έχει δείξει και πέρυσι τα διαπιστευτήρια του μέσα στο γήπεδο θα τα δείξει και φέτος. Ίσως έπρεπε να τον βάλω νωρίτερα».

Για το ότι ξεκίνησε τα παιχνίδι χωρίς τα δύο βασικά του εξτρέμ λόγω τραυματισμών: «Αυτό είναι μια σημαντική παράμετρος στο παιχνίδι όμως έχουμε συνηθίσει να ζούμε με τη δυσκολία και αν ο Ιωνικός μείνει σε αυτές και λέμε έχουμε καταστραφεί θα καταστραφούμε σίγουρα. Κάνουμε την προσπάθεια μας με το 100% των δυνάμεων μας όπως έγινε σήμερα και επιβραβεύτηκαν οι παίκτες μου και δεν μπορώ να έχω παράπονο».

Σχολιασμος