Με ανεβασμένη ψυχολογία στη Νίκαια ο ΠΑΣ

21.09.2021 Αναγνώστηκε 721 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου (18:15) στη Νεάπολη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Με ανεβασμένη ψυχολογία στη Νίκαια ο ΠΑΣ
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού οι παίκτες του ΠΑΣ έχουν ανεβασμένη την ψυχολογία αφού έβγαλαν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό έχοντας το απόλυτο στις νίκες και μπορεί αν και είμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος να βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια σε αυτό το μαραθώνιο.

Ο Ηρακλής Μεταξάς ξεκούρασε τους ποδοσφαιριστές του την Κυριακή και από Δευτέρα μπήκαν σε ρυθμούς Ιωνικού χωρίς να υπάρχει χρόνος για παραπάνω ξεκούραση μιας και αυτή η εβδομάδα έχει δύο αναμετρήσεις με τον Ιωνικό την Πέμπτη στη Νεάπολη και με τον ΟΦΗ τη Δευτέρα (27/9) στο «Ζωσιμάδες». Καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικά είναι και τα δύο παιχνίδια για τη γιαννιώτικη ομάδα και αν μπορέσει σταθεί αλώβητη θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την επίτευξη του στόχου που όπως έχει ειπωθεί από τα χείλη του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη είναι η γρήγορη παραμονή.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ιωνικό ξεκίνησε τη Δευτέρα, συνεχίστηκε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αντοχής σε συνδυασμό με ταχυδύναμη και επιθετική τακτική με παιχνίδια σε μικρό χώρο. Ατομικό έκανε ο Παναγιώτης Τριάδης ο οποίος σιγά-σιγά θα μπει και σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Στο πρόβλημα στο οποίο καλείται να βρει λύση ο Ηρακλής Μεταξάς είναι ο αντικαταστάτης του Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός φορ όπως είναι γνωστό έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα απουσιάσει το λιγότερο 4 με 6 μήνες. Ο 54χρονος προπονητής έχει επιλογές όπως ο Μιλιντσεάνου, ο Μορέιρα (βέβαια η αλλαγή στην αλλαγή που έκανε τον Μορέιρα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν χτύπησε καλά στο μάτι των οπαδών, αλλά αυτός ξέρει καλύτερα από όλους), αλλά και ο Λώλης.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και ακολούθως ο Ηρακλής Μεταξάς θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα.

Σχολιασμος