Σοκ στον ΠΑΣ Γιάννινα, ρήξη χιαστού ο Κόντε

20.09.2021 Αναγνώστηκε 1508 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Άσχημα είναι τελικά τα νέα για τον Πέδρο Κόντε καθώς η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε ο Ισπανός επιθετικός έδειξε πρόβλημα και συγκεκριμένα ρήξη στους χιαστούς και θα οδηγηθεί στο χειρουργείο.

Σοκ στον ΠΑΣ Γιάννινα, ρήξη χιαστού ο Κόντε

Η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού επισκιάζεται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή και μάλιστα του φυσικού ηγέτη της ομάδας, του Πέδρο Κόντε, ο οποίος θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σήμερα το πρωί στις 7 έγινε σε ιδιωτικό θεραπευτικό κέντρο η μαγνητική τομογραφία στον Ισπανό επιθετικό και στην οποία δυστυχώς επαληθεύτηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο, ότι δηλαδή το πρόβλημα ήταν στους χιαστούς και όχι στον μηνίσκο ή σε κάποιο άλλο σημείο στο γόνατο. 

Τις επόμενες ημέρες και πιθανότατα την Πέμπτη ο Κόντε θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό του ΠΑΣ Γιάννινα και διακεκριμένο ορθοπεδικό Σταύρο Ριστάνη προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημία στον χιαστό και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται το λιγότερο σε 4 μήνες και ανάλογα με το μέγεθος του μοσχεύματος που θα τοποθετηθεί στο γόνατο του Ισπανού. Η ολική ρήξη χιαστών, πρόσθιου και οπίσθιου, απαιτεί περίπου 6 μήνες για αποκατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κόντε θα χρειαστεί πατερίτσες αρκετές ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα του Ηρακλή Μεταξά που χάνει τον βασικό του επιθετικό για μεγάλο μέρος της σεζόν. Ευχή όλων μας να γυρίσει ο Πέδρο Κόντε το ταχύτερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους γερός και δυνατός. 

 

Σχολιασμος